|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και μετρια και βλεπεις αν αντεξουν αντεξαν.
Πιστευω πως καποια που ονομαζονται μετρια ειναι πιο ευκολα απο μετρια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παω να κανω τεστ τωρα παλι και ανεβαζω αποτελεσματα. ΕDIT: Κατι που μολις ειδα ειναι πως το φωτιστικο και ο θερμοστατης που πηρα που ειναι της εταιριας wave και τα 2, μεσα στα μανουαλ τους που εχουν και κανονικα Ελληνικη γλωσσα λενε πως διαθετουν το καθε ενα 24 μηνες εγγυηση. Ο μαγαζατορας μου ειχε πει ενα χρονο αλλα χωρις να ειναι απολυτα σιγουρος. ------------------------- Tα τεστ εδιξαν: Αμμωνια: 1mg/l Νο2: 5 mg/l No3: 25 mg/l Ανεβηκαν κι αλλο τα no2...τι κανω? Μια φωτο απο το ενυδρειο οπως ειναι τωρα με το φως: ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 22-05-11 στις 15:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο περιέργεια (να δω πως θα πάει το στρόσημο) παρακολουθώ και εγώ το θέμα και με παραξενεύει αυτό που παρατήρησε ο delta66.
Δεν θα έπρεπε να έχει μηδενιστεί η αμωνία τώρα πια? Αφού τα nitrosomonas έχουν εμφανιστεί και "δουλεύουν", δεν θα έπρεπε να μηδενίζουν την αμωνία? Μήπως παίζει κάποιο πρόβλημα? Ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να σκαλίζεται το φίλτρο κατά το στρώσημό του. Μήπως όλο αυτό το ανακάτεμα που γίνεται στα υλικά, έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις αποικίες των βακτηριδίων?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειμαι και εγω αρχαριος και δεν μπορω να καταλαβω... ![]() ------------------------- Δεν εχω και κανενα φυτο ακομα μεσα που απο οτι ξερω ριχνουν την αμμωνια και βοηθανε γενικα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 23-05-11 στις 02:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
όχι δεν θα επρεπε να μηδενίσει η αμμωνία ακόμα. Είναι λογικη η υπαρξη της. Το φίλτρο με αυτό τον τρόπο στρωσίματος περνει παραπάνω απο 30 ημέρες για να μηδενίσουν οι τιμές αμμωνίας και Νο2.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι εαν υπθεσουμε οτι το στρωσιμο διαρκει 30 μερες, οι πρωτες 7-10 φτανουν για να αναπτυχθει η πρωτη ομαδα και να μετραμε μηδεν αμμωνια. Για τη δευτερη ομαδα θα χρειαστουν 25-30 μερες. (στο περιπου ολα αυτα και εξαρτηση και απο αλλους παραγοντες οπως θερμοκρασια, πεχα κλπ) Εδω ειναι ενας σχετικος πινακας ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αυτό ισχύει με κανονικό ταισμα καθημερινά ;
Εγω το παραεκανα με το τάισμα του ενυδρείου με flakes, ισως γιαυτό και να είχα ψηλές τιμές ΝΗ3/4 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |