|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως μια αεραντλία θα έδιωχνε πιο γρήγορα το διοξείδιο από έναν κυκλοφορητή σαν αυτόν που χρησιμοποιώ?Αν ναι,υπάρχει κάποια διαπιστωμένα καλή πρόταση?
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι το κριτίριο είναι η συνολική ανατάραξη της επιφάνειας - όσο περισσότερη τόσο ευκολότερη η ανταλλαγή των αερίων.
|
#3
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 |
#5
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Σε σκούρο ποτίρι του νες καφέ, με το ζεστό νερό βλέπεις εύκολά εάν διλύθηκε όλη η σόδα. Αν υπάρχει αδιάλυτη, αδειάζεις με προσοχή το διάλυμα στο κουβα και προσθέτεις νέο ζεστό νερό στο ποτίρι... συνήθως όμως άνετα διαλύεται μια κοφτή κουταλιά του γλυκού σόδα σε μία κούπα ζεστό νερό (κάπου 200ml)
__________________
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις μέτρησα στο ενυδρείο pH 8.2,άρα κάτι έχουμε κάνει.
![]() Θα παρακολουθώ στενά τώρα το pH για να δω αν θα πετύχω σταθερότητα στις τιμές.Μπορεί να ανεβάσει η σόδα το pH πάνω από το 8.2?
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 |
#8
|
||||
|
||||
![]()
kH παρακολουθα
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σόδα??? | Lupo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-01-08 19:40 |
PH KH plus vs Μαγειρική σόδα | nikman | Malawi | 8 | 01-10-06 16:37 |