|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Θαναση.Το project προχωραει περιφημα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καμιά κόντρα εξωτερική δεν θα βάλεις.
![]() Πολλά λίτρα, πολύ μεγάλο ύψους, πολύ πίεση προβλέπω. ![]() Βαλέ καμιά φωτογραφία κοντινή να δω λίγο το μονωτικό. Τι επιφάνεια δίνει, όταν στρωθεί. Α.. Το μονωτικό το άλειψες με πινέλο? Β.. Αν ναι δουλεύετε εύκολα? Γ.. Η είναι σκληρό σαν υλικό?. Καλή συνεχεία και http://www.youtube.com/watch?v=EeGe1iLhYrE ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο θανάση!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω παιδια... να στε καλα....
![]() ------------------------- Παράθεση:
το μονωτικο περαστικε με πινελο ναι, περνιεται ευκολα αλλα δεν ειναι υγρο, λασπη ειναι... δεν θελει να το κανεις με το πασο σου γιατι σφιγει γρηγορα, μολις γινετε δυσκολοδουλευτο, βαζω λιγο υγρο και το αραιωνω λιγο ![]() ![]() ειναι σκληρο και γινετε ολο μαζι ενα λαστιχοειδες σωμα... αν το εχεις σαν φλουδα, λιγιζει, αλλα δεν σπαει... θα σου ανεβασω φωτο κοντινη, θα σου βγαλω μια... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-10-10 στις 07:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μολις ηρθα σπιτι...
σημερα τελειωσε και ενα δυσκολο κομματι στο να περαστει μονωτικο υλικο... ![]() σημερα περασα 2 χερια το φιλτρο και ειμαι οκ, για την ωρα.. στην τριτη φωτο εχω τραβιξει απο πολυ κοντα πως ειναι το μονωτικο υλικο οταν στεγνωνει...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κόντρες όπως έβαλε εδώ ο παίχτης στο λινκ. http://www.jonolavsakvarium.com/eng_...200litres.html Φυσικά για σενα μιλάμε για μικρότερες. Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για την φωτογραφία ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν δεις πιο πισω τις φωτο... ειναι εκει που πατανε τα καπακια... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δύο εβδομάδες χωρίς εξέλιξη του έργου. Ελπίζω να μη συνέβη κάτι σοβαρό.
Είμαι περίεργος να δω πως θα φτιάξεις το φίλτρο. Σκέφτομαι ότι στα ξύλινα ενυδρεία δεν είναι μονόδρομος η κατασκευή εξωτερικού φίλτρου (αφού παρά το μικρό κόστος δεν υπάρχουν περιορισμοί στις διαστάσεις και την αντοχή της δεξαμενής, ενώ επιπλέον το ξύλο μπορεί να κρύψει όλα τα υλικά χωρίς αντιαισθητικά αποτελέσματα). Η απορία όμως είναι πως θα φτιάξεις τα διαμερίσματα του φίλτρου ώστε να είναι στεγανά μεταξύ τους? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44157 για να τελειωνουν , γιατι εχω φαει πολυ αφρολεξ φιλε μου ![]() ![]() ομως ειμαι χαρουμενος γιατι οσο γεμιζει το ενυδρειο πετρες, τοσο πιο ομορφο δειχνει... αυριο τελειωνω με τις πετρες και σειρα περνει παλι το ενυδρειο και οπως καταλαβαινεις, σειρα εχει το φιλτρο... παντος να σαν συμβουλη θα πω να μην πιανει κανεις ενα πραγμα και να προσπαθει να το τελειωσει γρηγορα, καλο ειναι να κανει διαλειμματα και να σκεφτετε το μυαλο... ετσι γλυτωνεις απο λαθη.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο απο αυριο συνεχιζει μια και τελειωσα με τις πετρες....
εχω στοκαρει ολες τις βιδες και απο αυριο ετοιμαζω το φιτλρο και τριψιμο...
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το αποτελεσμα με τις πετρες...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ευχαριστω παντος!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απαπαπαπαπαπα ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα και να μη θελει καποιος να το προσεξει.....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μα καλά ρε παιδιά! Φάτσα κάρτα είναι να μην το προσέξω???
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση οι πεινασμένες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αστα να πανε φιλε μου... καποιος-καποια λειπει ομως και με προβληματιζει...
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση , μόλις τελειώσεις με το δικό σου , ερχεσαι Θεσσαλονίκη να μου φτιάξεις ενα τονίσιο που θέλω. ΟΚ???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!! σημερα επιτελους ηρεμησε λιγο η δουλεια στο μαγαζι και μπορεσα να φτιαξω το φιλτρο.
με τα 2 ξυλα που βλεπετε στην φωτο περασμενα με μονωτικο υλικο κανω τα χωρισματα για το φιλτρο, και στο σημειο που θα ειναι η αντλια εχω κανει 2 εξοδους, να υπαρχει και μια ρεζερβα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα ταν καλυτερο να σηκωνες τα ξυλα(χωρισματα) ωστε να περναει απο κατω νερο.Ετσι θα χες καλυτερη κυκλοφορια στο φιλτραρισμα.
Δε ξερω κατα ποσο θα δουλεψει ετσι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο το πρωτο χωρισμα περναει απο κατω και απο το δευτερο απο πανω... απλα δεν μπορει να φανει στην φωτο καλα...
|
||||
|
||||
![]()
οπως εχω πει καλο ειναι να μη βιαζομαστε γιατι γινονται και λαθη...
το καλο ειναι να τα προλαβαινουμε, οπως εγω τωρα, με τις σωλινες που θα στελνει η αντλια το νερο στο ενυδρειο... ευχαριστω τον φιλο που μου το ειπε και μπορεσα να το διορθωσω... :clap: :clap: οπως βλεπετε και στις φωτο η τρυπα μεγαλωσε και οι σωλινωσεις μαζι... :lol!: :lol!: ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση καλο θα ειναι η επιστροφη να μην ειναι διπλα στην εισοδο του βρωμικου νερου προς το φιλτρο ,διοτι δε θα προλαβαινει το νερο να φιλτραρεται.Καλο θα ειναι να προεκτεινεις την επιστροφη του καθαρου νερου απο την αλλη μερια του ενυδρειου.
Για ποιο λογηο εβαλες τοσο μεγαλη διατομη στην επιστροφη??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() οι δυο τρυπες ειναι για εξοδο νερου απο το φιλτρο προς το ενυδρειο, η μεγαλη ειναι αυτη που θα χρησημοποιησω και η αλλη η μικρη ειναι για ρεζερβα... το νερο θα μπεινει απο την αλλη μερα σε στυλ υπερχυλιση... αν δεις στις φωτο πιο πανω στην αντιθετη μερια το ξυλο που χωριζει το ενυδρειο με το φιλτρο εχει ενα κοψιμο... απο εκει θα πεφτει το νερο με υπερχυλιση στο πρωτο διαμερισμα θα περναει απο κατω απο το πρωτο ξυλο-χωρισμα, και μετα απο πανω απο το αλλο ξυλο χωρισμα και θα καταληγει στο τελευταιο διαμερισμα που θα ειναι η αντλια επιστροφης.... καταλαβες η σε μπερδεψα πιο πολυ???
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος! Μου θυμηζει τυπου Juwel η κατασκευη του φιλτρου και μου φενεται πολυ καλη ιδεα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- παιδια καπου εδω να πω και κατι για ολους!!!! ευχαριστω μερικα παιδια που με ρωτησαν αν μπορω να τους φτιαξω ξυλινο ενυδρειο αλλα δεν γινετε... ζητω συγνωμη αλλα δεν θα κοιμαμαι τα βραδυα αν εχω δωσει σε αλλα σπιτια τοσα λιτρα ενυδρειο... οτι φτιαχνω το φτιαχνω και ξερω πως οτι και να γινει καλα να παθω... αλλα σε αλλους δεν μπορω.... παντος σας ευχαριστω και ειναι τιμη μου και μονο που ρωτησατε... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 25-10-10 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 70 (0 μέλη και 70 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |