|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) εδω δεν εχει δικιο γιατι ιδικα στο δικο μου ενυδρειο ειναι σαν να εχω 3 δεξαμενες η μια μεσα στην αλλη... 1 το μονωτικο, 2 ο πολυεστερας και 3 τα ξυλα που ειναι βιδομενα... αυτος ειναι και ο λογος που δεν το εκανα με μπετοφορμ... ( πιο οικονομικα θα μου εβγαινε ) φοβηθηκα τις ενωσεις ετσι απλα με λιγο σιλικονη και βιδες. 3) η πολυπλοκοτητα για εμενα δεν ειναι λογος για αποτυχια, και δεν βλεπω να εχω κατι πολυπλοκο, ειναι 2-3 δουλειες που εγιναν με την σειρα και η μια σιγουρευει την αλλη... 4) εδω εχεις δικιο αλλα το ιδιο ειναι ειτε εχεις ξυλινο, ειτε γυαλινο, ειτε σιδερενιο... δεν αλλαζει κατι στη διαδηκασια... ![]() 5) καλα αυτο αν πιασεις την πλειοψηφια γινετε παντου... ποσα ενυδρεια βλεπεις γυαλινα κι εγω στο φορουμ κανουν παρουσιαση και μετα δεν τους ξαναβλεπεις να γραφουν, δεν σημενει πως εχουν διαρροη... παντος τα ξυλινα ενυδρεια μονο στην ελλαδα τα φοβουνται, ενω στο εξωτερικο χρονια τωρα τα δουλευουν οσο και τα γυαλινα... και ιδικα σε μεγαλες δεξαμενες πιο πολυ... γενικα το ξυλο αν δουλευτει σωστα εμενα μου δινει πιο ασφαλεια και μεγαλη διαφορα στο οικονομικο και σαν κατασκευη και στο ρευμα που χρειαζεται μετα... χαιρομαι που μιλαμε και αλλαζουμε γνωμες, και καταλαβαινω οτι δεν εχεις κανενα λογο να μην μου παει καλα το ενυδρειο... το σιγουρο παντος ειναι πως οσα χρονια και αν περασουν ειτε λειτουργει ειτε εχει διαρροη, θα το ξερετε... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |