|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελειπα λιγες μερες και πρεπει να βγαλουμε και κανενα ευρω... οχι μονο να χαλαμε... ![]() ![]() και μιας και σε βρηκα και ετοιμαζεσαι για μαλαουι.... χιχιχιιχ την λιστα την ειδες??? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44411 δεν θα την βρισκεις ευκολα τοσο μεγαλη την λιστα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Keep up the good and hard work!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο χθες το ενυδρειο κατεβηκε ξανα στο μαγαζι και σημερα δουλεψα λιγο παλι...
![]() ![]() στις 2 πρωτες φωτο βλεπετε το ενυδρει με τον πολυεστερα πριν καθαριστουν τα περισσευματα... στις 2 επομενες φωτο ειναι το ενυδρειο αφου το εχω καθαρισει καλα καλα και το εχω περασει με υαλοχαρτο ολο... και τελος το ενυδρειο που το εχω περασει ενα ελαφρι χερι μονωτικο υλικο για να κανω κατι σαν σταρωμα...
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχια, αλλα εγω το βρισκω ριψοκινδυνο το ενχειρημα σου, ευχομαι να πανε ολα καλα.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω παντος!!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν καλός σας βρήκα όλους (πρώτο μου ποστ) και κατά δεύτερον καλή επιτυχία στο ενυδρείο thanasis76.
Τέσσερις ερωτήσεις: - Τι μονωτικό υλικό χρησιμοποίησες? - Ο πολυεστέρας μπήκε μέχρι την άκρη του ξύλου, εκεί που θα πατήσει το τζάμι? Πιάνει η σιλικόνη πάνω στον πολυεστέρα? - Είναι εφικτό να περαστεί πολυεστέρας σε κάθε κομμάτι ξύλου χωριστά και να μονταριστούν τα κομμάτια στη συνέχεια -με βίδες, κόλλα ξύλου αλλά και την προσθήκη πολυεστέρα στις ενώσεις-? (Το ρωτάω διότι μένω στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω φορτηγάκι) - Γιατί θεωρείς το εγχείρημά σου ριψοκίνδυνο? Και μία πέμπτη ερώτηση: ο συνδυασμός μπετοφόρμ και πολυεστέρα δεν παίζει? Δεν πιάνει με τίποτα ο πολυεστέρας πάνω στο μπετοφόρμ? PS. Έπεσα πάνω στο νήμα για την κατασκευή σου ενώ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το πρώτο μου γυάλινο ενυδρείο και πάγωσα τη διαδικασία. Περιμένω με ανυπομονησία να τελειώσεις για να βάλω μπρος το δικό μου. ¶λλο πράγμα είναι ένα γυάλινο κουτί στο σαλόνι και άλλο ένα ξύλινο έπιπλο. Ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά στο χώρο. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα φιλε μου!!!!
βασικα να σου πω οτι εγω δεν το θεωρω ριψοκινδυνο αλλα ολοι οι αλλοι ΝΑΙ.... ![]() ![]() το μονωτικο υλικο ειναι το ISOMAT-AQUAMATμε την προσθηκη ελαστικοποιητη κονιασματος... ο πολυεστερας μπηκε ολου υπαρχει ξυλο εσωτερικα αλλα και ολος ο πολυεστερας θα περαστει με το μονωτικο υλικο οποτε η σιλικονη θα πατησει πανω στο μονωτικο υλικο... αν το κανεις σε κομματια δεν ξερω δυστυχος να σου πω κατα ποσο θα στεγανωσει μετα αλλα μπορω να σου πω οτι ο πολυεστερας ποτε δεν θα σου βγαλει ομαλη επιφανεια... θελει τριψιμο και στοκαρισα για να γινει ομαλο... οσο για το μπετοφρομ για βαλεις οτιδηποτε πανω του χρειαζεται τριψιμο να φυγει η αδιαβροχη επιφανεια , οποτε περνεις μια και καλη πλακε θαλασσης... στο πλακε θαλασσης ο πολυεστερας αποροφιεται απο απο το ξυλο οποτε γινονται ολα μαζι ενα σωμα... οσο για το φορτηγακι, αν το φτιαξεις ολο και καποιος γνωστος θα σε βοηθησει.... οτι θελεις ευχαριστω να σου πω... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |