|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ:
πως συντηρείς το σύστημα χωρίς skimmer φίλε μου? εχω 2-3 νανο ενυδρειακια 15-20 λίτρα και θα με ενδιεφερε να παω προς το θαλασσινο κανοντας μια αρχη! τι αλλο θα χρειαστώ?
|
||||
|
||||
![]()
το σκιμμερ σε απαλλασει απο περιττη οργανικη υλη..δηλαδη δεν επιτρεπει χοντρικα να ανεβουν πολυ τα νιτρικα σου και σε γλιτωνει απο πολλες και μεγαλες αλλαγες...σε τοσα λιτρα ομως δεν ειναι δυσκολες οι συχνες αλλαγες...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αφου πρωτα λυσεις το θεμα της θερμοκρασιας και της αναπληρωσης θα χρειαστεις τον βασικο εξοπλισμο: ρεφρακτομετρο, κυκλοφοριτη, βραχο, αραγονιτη, αλλατι, φωτιστικο, τεστακια και ενα κουβα με μια αντλιουλα για την προετοιμασια του νερου, μπορεις να βαλεις και ενα hang on φιλτρακι με υαλοβαμβακα να μαζευει τα χοντρα και να τον αλλαζεις συνεχεια η να το κανεις χημικο. Πανο το δικο μου με την μακροαλγη που θα μπει μεσα, θα ειναι σαν φυτεμενο!!! Ετσι πιστευω θα γινει λιγο πιο σταθερο (λιγοτερες αλλαγες) και θα το αναδειξει!! Θα φτιαξω μια φωτο με το γνωστο προγραμμα να δειτε τι εννοω!! |
|
||||
|
||||
![]()
αναμενουμε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αργησα ε???
![]() ![]() Για πειτε μου τι λετε?!?!? Αν ειναι να παω για βουτια μεσα στην εβδομαδα!! |
|
||||
|
||||
![]()
να πας να πας
![]() εχω κι εγω λιγο απο την αλγη αυτη στην καραντινα μου...ελπιζω να πιασει και να προχωρησει γιατι ειναι απνεμορφη..σαν φτερη... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα παω και θα μαζεψω διαφορες οχι μονο αυτην!!! Θα μαζεψω και μικρα βραχακια για γυρο γυρο και θα βγαλω και κανα κοραλακι!! Τωρα που θα παρω τον ελιγουελ θα γινει τρελα το μικρο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. Τώρα καλά είναι τα 27C, όταν πιάσουν οι ζέστες όμως..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |
pico reef? Πόσο εύκολο??? | Theokyr | Nano Reef | 7 | 05-05-06 10:19 |