|
|
|||
|
|||
![]()
χωρίς να είμαι σίγουρος.. η κοραλλίνη δεν είναι ροζ;
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικα φοβηθηκα για κυανο.. Μαλλον ομως ειναι οπως τα λετε γιατι δειχνει καθαρο και ομορφο!! Μολις ειδα το κουφαρι της γαριδουλας..
![]() Τι να επαθε η γαριδουλα..? Εδειχνε τοσο καλα και ημουν σιγουρος οτι δεν την τραυματισα... |
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενε λίγο!Μπορεί να άλλαξε πουκάμισο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο δεκα λεπτα περιπου σταματησα την κυκλοφορια και εριξα λιγη τροφη, πηρα τον φακο για να χαζεψω λιγο και τι να δω, η γαριδουλα φουριοζα βγηκε να παρει το μεριδιο της!!! Ζει και βασιλευει η ατιμη, τσαμπα στεναχωρια!!
Μολις επεσε πανω της φως μπηκε τρεχοντας στην σπηλια της και την εχασα, ανοιξα την κυκλοφορια και ειπα καληνυχτα! Θα την δω μια μερα παλι!! ![]() Παιδια κατι αλλο, εχω βαλει καποια καινουρια κομματακια βραχου και ενω στο ενυδριο μου δεν εχω ιχνος αλγης σε αυτα μεσα σε μια εβδομαδα περιπου που ειναι εχει εμφανιστει αρκετη... Βεβαια την καθαριζουν οι σαλιγκαροι αλλα καποια σημεια τους ξεφευγουν, γιατι ομως ενω στα υπολοιπα ειναι καθαρα αυτα εβγαλαν αμεσως?? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους!! Οπως υποσχεθηκα επεστρεψα με υλικο, βεβαια ειναι τραβηγμενες απο κινητο αλλα κατι φενεται!!
![]() 1.) το πουκαμισακι 2.) η γαριδουλα μου, δεν την προλαβα εξω αλλα φενεται λιγακι!! Την πρωτη φορα που την ειδα δεν ειχε την ασπρη γραμμη στην πλατη...! Μπορει καποιος να αναγνωρισει τι ειναι?? 3.) αυτο τι ειναι??? Περα απο τα κοπηποδα που κατακλυουν τα παντα το βλεπω πολυ συχνα!! 4.) αυτο ειναι το γκαζον που πιασανε τα καινουρια κομματακια, στο μεγαλο κομματι επεσε σκουπα το βραδυ και φανηκε η κανονικη του μορφη, πιστευω συντομα θα ειναι ολα καθαρα..!! 5-6.) το ροζ που σας ελεγα. τελικα τι ειναι?? 7-8.)οι απταισιουλες, η μια ειναι μικροσκοπικηενω η αλλη φενεται.. θα βγαλω καποια στιγμη τον βραχο και θα τις ζεματισω με καυτο νερακι πανω τους!! Μου εχει τελειωσει το αλλατακι και δεν εχω κανει αλλαγη τρεις εβδομαδες τωρα, αμμωνια δεν εχω καθωλου, αλλες μετρησεις δεν εχω. Μολις βρω λευτα θα παω να παρω ενα αλλατακι και θα κανω αλλαγη!! |
|
||||
|
||||
![]()
Την επιασα και εξω!!!
![]() Δεν εχει πλεον καθωλου κοκκινο, ροζιζει λιγακι ομως!!! Θα ξαναβρει το χρωμα της η παιζει κατι αλλο???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |
pico reef? Πόσο εύκολο??? | Theokyr | Nano Reef | 7 | 05-05-06 10:19 |