|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι ειδικός,
ίσως μπορεί να μπεί ένα ρελέ εκεί που θα συνδεόταν κανονικά ο ανεμιστήρας και στο ρελέ να μπεί το πέλτιερ ή να χρησιμοποιηθεί κάποιο MOFSET που να μπορεί να αντέξει το πέλτιερ. Επίσης μπορείς αντί για την κατασκευή του link, να μετατρέψεις ένα παλιό ενυδρειακό θερμαντικό σώμα/θερμοστάτη αλλά θα σου φάει χώρο ------------------------- Aν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το πελτιερ και για ψύξη και για θέρμανση δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός του να κάνεις 2 κυκλωματάκια ένα για να ελέγχει ψύξη και ένα για θέρμανση φυσικά με το ίδιο πελτιερ.
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 25-04-10 στις 11:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιθανοτατα για κατι σωστο και ομορφο ειναι μονοδρομος.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ελειπα μερικες μερουλες και γυρισα με δυο μαραθωνιτικες ανεμονες!! Σκευτομαι αναμεσα στην κοκκινη και την ροζ ενω σιγουρα θα κρατησω την μικρη μου μωβ!!!
1. η μωβ 2. η ροζ 3. η κοκκινη 4. ακυρο, η γαριδουλα μου!!! ![]() Ποια λετε να κρατησω απο τις ανεμονες?? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή στη πρώτη φώτο μου αρέσει περισσότερο.
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσει και η κοκκινη! δινει περισσοτερο χρωμα..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η γυαλιτσα μου μπηκε επιτελους στην τελικη ευθεια, απο ανεμονες κρατησα μονο την μοβ(πρωτη φωτο). Εχω και τα χρηματα για τον ελιγουελ οποτε συντομα θα μου φυγει αυτη η ανυσυχια, μενει ενα μεγαλυτερο hang on φιλτρακι (πιθανοτατα diy με μια eheim universal να μην ακουγεται τιποτα) και καποιες μακροαλγες που θα πνιξουν τον χωρο δεξια-αριστερα-πισω απο τον βραχο και θα συμβαλουν στην βιολογια και στην εμφανιση. Τελικος σκοπος ειναι να φιλοξενισω καποια κοραλια απο τον ευβοικο και εναν μοναδικο tripterygion tripteronotus...
Τι πιστευετε για τον ψαρη?? Εχω δει να φιλοξενειται σε 18λιτρο φιλου για μεγαλο διαστημα(περιπου 4 μηνες, μεχρι που μετακομισε σε 50λιτρο μαζι με βραχο αμμο κτλ) Επισης υπαρχει παντα η δυνατοτητα επιστροφης του στην φυση αν οτιδηποτε παει στραβα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ναι που το βρήκες και πόσο; Τι υπολογίζεις να κατεβάσει σε θερμοκρασία; (Sorry αν σου χαλάω το post αλλά σκέφτομαι τον μονομάχο που είναι ήδη στους 27C).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |
pico reef? Πόσο εύκολο??? | Theokyr | Nano Reef | 7 | 05-05-06 10:19 |