|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!!! Και γιατι οχι? Μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει καμια δυσκολια και δεν εχω βαλει ακομα θερμαντηρα, στους 22,5 βρισκεται και ζουν και βασιλευουν ολα!! Τωρα θα βαλω και το ελιγουελ με το πελτιερ για ψυξη-θερμανση και θα ειναι κομπλε!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε τα καταλαβαινω ολα αυτα που λες γιατι ακομα δε το κατεχω με το θαλασσινο ειδικα!! μια απορια παντως ειχα, αν καποιος αποφασισει καποια στιγμη στο μελλον να κανει κατι τετοιο τον βραχο τον ζωντανο που τον βρισκεις???(στη θαλασσα?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τον πουλανε στα καταστηματα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτο με το νεο aquascape 20 μερες μετα, σας προκαλω να ξεχωρισετε τα μεσογειακα βραχακια τα οποια εχουν καθαρισει πλεον εντελως απο αλγες!!! Την ιδια μερα μπηκε και η γαριδουλα, δικια μας η κουκλα, μεσογειακο αιμα, κανει παρεα με την μικρη κοκκινοροζ αλανιαρα απο τα πιο θερμα!!! Τα ελληνικα ερημιτακια κανουν τρελη δουλεια, σκαρφαλονουν και στην πλατη και τρωνε την αλγη, καθε μερα και λιγοτερη μενει και το ενυδριακι ολο και πιο καθαρο!! (μη βαρατεεΕΕΕ!!!!!!!!!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια παραλιγο να την παθω... Εδω και 15 μερουλες εχω μια ανεμονη, θα ανεβασω φωτο καποια στιγμη, ολα εδειχναν μια χαρα, τα χρωματακια της εχουν γινει υπεροχα, εντονα!!
Κανω να ριξω μια ματια στο ενυδριο και παθαινω την πλακα μου, ειχε μαζευτει και ετρωγε τα πλοκαμια της(τα ειχε μεσα στο στομα και κανα δυο εχουν λιωσει...).. Λεω τωρα θα μου τα γυρισει ολα τουμπα και παει η γυαλα μου... Πηρα αμεσως τις κατεψυγμενες γαριδουλες, εριξα λιγο ζουμι και εβγαλα ενα μεγαλουτσικο κοματι, μολις εριξα το ζουμι αρχισε να ανοιγει, της εδωσα την γαριδουλα και σαν αν συνηλθε εντελως, αν εξαιρεσουμε τα 2 πλοκαμακια που εκαψε..! Ειχα διαβασει σε καποιο ποστ οτι ετσι μαζευονται οταν ειναι να τα κανουν ολα λιμπα και ημουν ετοιμος να την βγαλω αλλα νομιζω επραξα σωστα.. Μια μεγαλη αλλαγη αυριο το πρωι και ο θεος βοηθος!! (Την γαριδουλα την επεστρεψα στην φυση την προηγουμενη εβδομαδα.) |
|
||||
|
||||
![]()
Υποτίθεται ότι το target feeding δεν είναι απαραίτητο στις ανεμώνες, αν το νερό είναι πλούσιο σε στοιχεία.
Τουλάχιστον, αυτό έχω διαβάσει, αλλά ας μας πει και κάποιος έμπειρος, γιατί δεν έχω εμπειρία στο θέμα.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδες, το καλοκαιρακι ερχεται, συντομα αρχιζουν οι βουτιες και παιρνω το θαρρος να πω οτι δεν θα διστασω να βαλω τα κοραλλακια που καθομαι και χαζευω με τις ωρες στο βυθο.. Για αυτο αλλωστε για πανω απο 3 μηνες τωρα διατηρω 23-24 βαθμους και εχω προσθεσει ολοζοντανα κομματακια βραχου ωστε να περασω λιγη μεσογειακη βιολογια και ζωη.. Καποια εμπειρα ματια θα ειδαν και την ανεμονη στο βιντεο με τα αμφιποδα, την οποια ψαρεψα στο αγαπημενο μου μερος και θαυμαζω ενα μηνα τωρα!!
Δυστυχως δεν εχω αξιωθει να παρω αυτον τον ελιγουελ και η ανυπομονισια μου δεν λεγεται, απλα δεν θελω να ρισκαρω να τα χασω ολα απο μια αυξηση της θερμοκρασιας... (Μηπως γνωριζει κανεις καποιο αλλο παρομοιο συστηματακι οικονομικοτερο..??) Δεν ειμαι τσιγκουνης παιδια.. Χρηματα δεν υπαρχουν και το χομπυ ειναι αρρωστια..!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |
pico reef? Πόσο εύκολο??? | Theokyr | Nano Reef | 7 | 05-05-06 10:19 |