Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Παρουσιάσεις θαλασσινών ενυδρείων > Nano Reef

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-03-10, 11:28
Το avatar του χρήστη 3r4ndo
3r4ndo Ο χρήστης 3r4ndo δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νέα Μάκρη, Μαραθώνας(Αττική)
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην 3r4ndo
Προεπιλογή

Ευχαριστω!!! Και γιατι οχι? Μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει καμια δυσκολια και δεν εχω βαλει ακομα θερμαντηρα, στους 22,5 βρισκεται και ζουν και βασιλευουν ολα!! Τωρα θα βαλω και το ελιγουελ με το πελτιερ για ψυξη-θερμανση και θα ειναι κομπλε!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-10, 17:17
Το avatar του χρήστη Liz@
Liz@ Ο χρήστης Liz@ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 3r4ndo Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστω!!! Και γιατι οχι? Μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει καμια δυσκολια και δεν εχω βαλει ακομα θερμαντηρα, στους 22,5 βρισκεται και ζουν και βασιλευουν ολα!! Τωρα θα βαλω και το ελιγουελ με το πελτιερ για ψυξη-θερμανση και θα ειναι κομπλε!!!

δε τα καταλαβαινω ολα αυτα που λες γιατι ακομα δε το κατεχω με το θαλασσινο ειδικα!! μια απορια παντως ειχα, αν καποιος αποφασισει καποια στιγμη στο μελλον να κανει κατι τετοιο τον βραχο τον ζωντανο που τον βρισκεις???(στη θαλασσα?? )
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-10, 17:56
Το avatar του χρήστη potami
potami Ο χρήστης potami δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

τον πουλανε στα καταστηματα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-10, 16:51
Member

Προεπιλογή

Μερικες φωτο με το νεο aquascape 20 μερες μετα, σας προκαλω να ξεχωρισετε τα μεσογειακα βραχακια τα οποια εχουν καθαρισει πλεον εντελως απο αλγες!!! Την ιδια μερα μπηκε και η γαριδουλα, δικια μας η κουκλα, μεσογειακο αιμα, κανει παρεα με την μικρη κοκκινοροζ αλανιαρα απο τα πιο θερμα!!! Τα ελληνικα ερημιτακια κανουν τρελη δουλεια, σκαρφαλονουν και στην πλατη και τρωνε την αλγη, καθε μερα και λιγοτερη μενει και το ενυδριακι ολο και πιο καθαρο!! (μη βαρατεεΕΕΕ!!!!!!!!!)
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P270310_14.330002.JPG
Εμφανίσεις:  513
Μέγεθος:  114,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P270310_14.340001.JPG
Εμφανίσεις:  560
Μέγεθος:  114,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P270310_14.340002.JPG
Εμφανίσεις:  546
Μέγεθος:  112,2 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-10, 00:06
Member

Προεπιλογή

Παιδια παραλιγο να την παθω... Εδω και 15 μερουλες εχω μια ανεμονη, θα ανεβασω φωτο καποια στιγμη, ολα εδειχναν μια χαρα, τα χρωματακια της εχουν γινει υπεροχα, εντονα!!
Κανω να ριξω μια ματια στο ενυδριο και παθαινω την πλακα μου, ειχε μαζευτει και ετρωγε τα πλοκαμια της(τα ειχε μεσα στο στομα και κανα δυο εχουν λιωσει...).. Λεω τωρα θα μου τα γυρισει ολα τουμπα και παει η γυαλα μου...
Πηρα αμεσως τις κατεψυγμενες γαριδουλες, εριξα λιγο ζουμι και εβγαλα ενα μεγαλουτσικο κοματι, μολις εριξα το ζουμι αρχισε να ανοιγει, της εδωσα την γαριδουλα και σαν αν συνηλθε εντελως, αν εξαιρεσουμε τα 2 πλοκαμακια που εκαψε..!
Ειχα διαβασει σε καποιο ποστ οτι ετσι μαζευονται οταν ειναι να τα κανουν ολα λιμπα και ημουν ετοιμος να την βγαλω αλλα νομιζω επραξα σωστα.. Μια μεγαλη αλλαγη αυριο το πρωι και ο θεος βοηθος!! (Την γαριδουλα την επεστρεψα στην φυση την προηγουμενη εβδομαδα.)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-10, 00:30
Το avatar του χρήστη almost
almost Ο χρήστης almost δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ελλάδα
Προεπιλογή

Υποτίθεται ότι το target feeding δεν είναι απαραίτητο στις ανεμώνες, αν το νερό είναι πλούσιο σε στοιχεία.

Τουλάχιστον, αυτό έχω διαβάσει, αλλά ας μας πει και κάποιος έμπειρος, γιατί δεν έχω εμπειρία στο θέμα.

Worlds most Gadget Aquarium..almost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-04-10, 01:19
Member

Προεπιλογή

Παιδες, το καλοκαιρακι ερχεται, συντομα αρχιζουν οι βουτιες και παιρνω το θαρρος να πω οτι δεν θα διστασω να βαλω τα κοραλλακια που καθομαι και χαζευω με τις ωρες στο βυθο.. Για αυτο αλλωστε για πανω απο 3 μηνες τωρα διατηρω 23-24 βαθμους και εχω προσθεσει ολοζοντανα κομματακια βραχου ωστε να περασω λιγη μεσογειακη βιολογια και ζωη.. Καποια εμπειρα ματια θα ειδαν και την ανεμονη στο βιντεο με τα αμφιποδα, την οποια ψαρεψα στο αγαπημενο μου μερος και θαυμαζω ενα μηνα τωρα!!
Δυστυχως δεν εχω αξιωθει να παρω αυτον τον ελιγουελ και η ανυπομονισια μου δεν λεγεται, απλα δεν θελω να ρισκαρω να τα χασω ολα απο μια αυξηση της θερμοκρασιας... (Μηπως γνωριζει κανεις καποιο αλλο παρομοιο συστηματακι οικονομικοτερο..??) Δεν ειμαι τσιγκουνης παιδια.. Χρηματα δεν υπαρχουν και το χομπυ ειναι αρρωστια..!!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές