|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ε αστο θα μεγαλωσει δε μεγαλωνουν ολα τα φυτα το ιδιο
οσο για το ph στο 7 πως το φερνεις ?????? ριχνεις τιποτα για να πεσει ????
|
||||
|
||||
![]()
οσο για το ph στο 7 πως το φερνεις ?????? ριχνεις τιποτα για να πεσει ????
[/QUOTE] δεν βαζω απο ζουμια τιποτα. μονο τυρφη στο 2217. με το co2 δε πεφτει λιγο ![]() λιγο ακομα αν κατεβενε νομιζω θα ηταν καλητερα για τα ψαρακια μου! ![]() αλλα πως??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατεβαινει
αλλα στα χαμηλα ph εγω προσωπικα το φωβαμε το co2 θες condroler χωρις μπορει το πεχα να κανεi κρας και να τα βρεις χιονισμενο τοπιο ![]() καλυτερα παρε μια οσμοση ποιο φτηνα θα σου ερθει ουτε τυρφη ουτε ζουμια ουτε να φωβασε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενα χρονο πουειχα το 150αρι ετσι δουλευε κι αυτο και δεν ειχα προβληματα. ( μια φορα γηνετε η στραβη βεβαια ![]() το θεμα εδω στα χανια ψιλοβαρανε τα πετ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ευχαρηστω για το ενδιαφερον που δηχνετε ολοι εδω μεσα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δες εδω http://www.waterwaves.gr/index.php?t...ategory_id=185
οσο ποιο μεγαλη τοσο καλυτερα ![]() ------------------------- αρχηζει το πεχα και πεφτει χωρις να σταματαει μπορει και σε 2 ωρες να εχει φτασει στο 2 και ολα καπουτ δε το εχω παθει ευτηχος
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 20-02-10 στις 16:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αρχηζει το πεχα και πεφτει χωρις να σταματαει μπορει και σε 2 ωρες να εχει φτασει στο 2 και ολα καπουτ δε το εχω παθει ευτηχος[/QUOTE]
οκ ευχαρηστω θα το φροντισω συντομα. αν και παραγγειλα τεστ πεχα απο το petcumulus.gr κοιταξα για α/ο αλλα μαλλον δεν εχουν. η δεν τη βρηκα! θα το κοιταξω στο site που μου εστειλες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειπα να σας δειξω την προοδο που εχει κανει το ενυδρειο μου αν και αλαγες
δεν υπαρχουν. απλα ειμαι ικανοποιημενος γιατι δεν ειχα ουτε νια απολια μετα απο τοσο καιρο ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|