|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενα χρονο πουειχα το 150αρι ετσι δουλευε κι αυτο και δεν ειχα προβληματα. ( μια φορα γηνετε η στραβη βεβαια ![]() το θεμα εδω στα χανια ψιλοβαρανε τα πετ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ευχαρηστω για το ενδιαφερον που δηχνετε ολοι εδω μεσα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δες εδω http://www.waterwaves.gr/index.php?t...ategory_id=185
οσο ποιο μεγαλη τοσο καλυτερα ![]() ------------------------- αρχηζει το πεχα και πεφτει χωρις να σταματαει μπορει και σε 2 ωρες να εχει φτασει στο 2 και ολα καπουτ δε το εχω παθει ευτηχος
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 20-02-10 στις 16:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αρχηζει το πεχα και πεφτει χωρις να σταματαει μπορει και σε 2 ωρες να εχει φτασει στο 2 και ολα καπουτ δε το εχω παθει ευτηχος[/QUOTE]
οκ ευχαρηστω θα το φροντισω συντομα. αν και παραγγειλα τεστ πεχα απο το petcumulus.gr κοιταξα για α/ο αλλα μαλλον δεν εχουν. η δεν τη βρηκα! θα το κοιταξω στο site που μου εστειλες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειπα να σας δειξω την προοδο που εχει κανει το ενυδρειο μου αν και αλαγες
δεν υπαρχουν. απλα ειμαι ικανοποιημενος γιατι δεν ειχα ουτε νια απολια μετα απο τοσο καιρο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλη διαφορα μπραβο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μου! πετυχε καμια γεννα απο τα σκαλαρια??
τα φυτα σου χανουν αποτι βλεπω τα κατω φυλλα. ακομη και τα ευκολα ειδη. μαλλον χρειαζεσαι περισσοτερο φως. στην τελευταια φωτο νομιζω πως διακρινω και ελλειψη καλιου σε μια υγροφιλα. επισης θα βελτιωνε ακομη περισσοτερο την εικονα του ενυδρειου η προσθηκη κι αλλων φυτων. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεύτερης φωτογραφίας έχει αυγά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δε περυγραφετε η χαρα μου τοτε και μετα απο 6_7 μερες ολα τελος ![]() ![]() ![]() εχω ομως υπομονη!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πηστευεις οτι με αυτα ( 9 ροδοστομους, 8 τετρα νεον(δωρο), 3 μελανοταινιες, 1 ανγκιστρους) μεσα θα δεις ψαρακια ????? αμα κανουνε ενα γιουρια οι ροδοστομοι και τα νεον πανε τα μωρα δε τα προστατευει τιποτα και ιδικα απο το αγκιστρακι που δε καταλαβαινει και πολλα λογο οτι ειναι θωρακισμενο γατοψαρο
|
|