|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μου! πετυχε καμια γεννα απο τα σκαλαρια??
τα φυτα σου χανουν αποτι βλεπω τα κατω φυλλα. ακομη και τα ευκολα ειδη. μαλλον χρειαζεσαι περισσοτερο φως. στην τελευταια φωτο νομιζω πως διακρινω και ελλειψη καλιου σε μια υγροφιλα. επισης θα βελτιωνε ακομη περισσοτερο την εικονα του ενυδρειου η προσθηκη κι αλλων φυτων. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχεις απολυτο δικιο κατι πρεπει να κανω με τα φωτα δεν φτανει το φως μεχρι κατω. και εκτος αυτου με τη ζεστη πεφτουν ακομα πιο γρηγορα. καλιο εχω τις φλουρις. αλα εχω σταματησει τα ζουμια. οσο για αλλα φυτα θελω να φτιαξω προτα τα φωτα. τη λαμπες να προστεσω? ------------------------- [QUOTE=panos-alex/polis;464242]ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μου! πετυχε καμια γεννα απο τα σκαλαρια?? ασε τα σκαλαρια πονεμενη ιστορια!!! μεχρι και 2 ενυδρειο πειρα για παρτη τους και αυτα τιποτα. ηηη μαλον εγω τιποτα. εβλεπα ουριτσες και μετα εχανα τις ουριτσες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα παρατησα οπος και αυτα... σταματησανε τις γενες και ηρεμησαμε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 12-07-10 στις 19:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
70 ειναι το υψος η το πλατος του ενυδρειου?? αν ειναι υψος ειναι αρκετο..και αυτο κανει την κατασταση με το φως ακομη πιο δυσκολη. ποσα βατ εχεις τωρα?? και τι λαμπες??
οσο για τα σκαλαρια θα ξαναγεννησουν αν ολα ειναι οκ στο ενυδρειο σου. εχεις αλλα ψαρια?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 02-09-10 στις 21:17 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πανω στην παρουσιαση. δεν εχει αλαξει τιποτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|