|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεύτερης φωτογραφίας έχει αυγά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δε περυγραφετε η χαρα μου τοτε και μετα απο 6_7 μερες ολα τελος ![]() ![]() ![]() εχω ομως υπομονη!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πηστευεις οτι με αυτα ( 9 ροδοστομους, 8 τετρα νεον(δωρο), 3 μελανοταινιες, 1 ανγκιστρους) μεσα θα δεις ψαρακια ????? αμα κανουνε ενα γιουρια οι ροδοστομοι και τα νεον πανε τα μωρα δε τα προστατευει τιποτα και ιδικα απο το αγκιστρακι που δε καταλαβαινει και πολλα λογο οτι ειναι θωρακισμενο γατοψαρο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα βαζω στο 60αρι που ειναι στημενο μονο για γενηστρα. το ξερω για τον αγκιστρους γιατι τον εχω δει να κανει παρτι με τα αυγα. αλωστε γιαυτο αγορασα και το αλο ενυδρειο. αλλα και παλι ειμαι ατυχος. ![]() απλα η φωτο ειναι απο μια γενα που δεν προλαβα να τα βγαλω. εξαλου γυρω στους 2 μηνες εχουν σταματησει να κανουν αυγα. |
|
||||
|
||||
![]()
τι τιμες νερου εχεις ???
και τι ταιζεις ? και καθε ποτε κανεισ αλλαγη νερου ????? και θα σου πω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμωνια 0 ταιζω τετρα πριμα αρτεμια οταν βλεπω ουρες αλαγες νερου καθε βδομαδα το 1/3 τωρα με τις ζεστες λιγο παραπανο. |
|
||||
|
||||
![]()
ριξε το ph 6.5-6
γιατι ταιζεις αρτεμια αμα βλεπεις ουρες κολυμπανε τα ψαρια ???? δοκιμασε κανενα κατεψυγμενιο σκουλικακι με αλλαγη νερου καθε 2 μερα και θα δεις ![]()
|
|