|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν παντα και εξαιρεσεις τελικα.....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ακριβώς την ίδια μ@λ@κι@ (χωρίς μονομάχο) στο 22άρι μου το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο (στο μικρότερό του) με του fh84, με αυξομειώσεις στην ποσότητα.
Φιλοξενεί γαριδούλες και 2 μηλοσαλίγκαρα. Όχι δεν είναι αυγά σαλιγκαριού! Υποψιάζομαι μην εχει σχέση το υλικό συγκόλησης των τζαμιών! Κίνα ολέ! Πάντως τα ζωντανά και τα φυτά μιά χαρά, εδώ και 2 κοντά μήνες...
|
|||
|
|||
![]()
Neοn και guppies είναι. Επίσης 2 πλακοστομους και 2 catfishes. Αυτά είναι τα ψαράκια που έχω μέσα.
------------------------- Και τώρα που το παρατηρώ οι φουσκάλες έχουν μειωθεί. Θα τρελαθώ. Αυτό το πράγμα συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο με τα ίδια ψάρια μέσα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fh84 : 29-10-09 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν κοιτάς λίγο και τις συνθήκες νερού (πέρα από χώρου) που ζητά το κάθε ψάρι; Νομίζω ότι τα παιδεύεις....
|
||||
|
||||
![]()
Οι φουσκάλες μερικές φορές είναι από αμμωνία.
Μέτρηση έχεις κάνει ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ είμαι στο 0 χθές μέτρησα παλι! Κι εμένα εκεί πήγε πρώτα ο νους μου! Φωσφορικά 0,5, νιτρικά 2, ph 7,5 kh 6, gh 18.
|
|||
|
|||
![]()
Όχι παιδία δε κάνω. Το ξέρω μεγάλο λάθος είμαι καινούριος και δε ξέρω από αυτά. Θέλω να αγοράσω σύντομα. Συγχωρέστε με για την άγνοια μου αλλά μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες για το πώς μπορώ να κάνω μετρήσεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργες φουσκάλες σε ενυδρείο με μονομάχο. | nkarytia | Bettas | 7 | 06-09-09 11:14 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |
Παράξενοι σχηματισμοί στην επιφάνεια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 16:59 |