|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν παντα και εξαιρεσεις τελικα.....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ακριβώς την ίδια μ@λ@κι@ (χωρίς μονομάχο) στο 22άρι μου το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο (στο μικρότερό του) με του fh84, με αυξομειώσεις στην ποσότητα.
Φιλοξενεί γαριδούλες και 2 μηλοσαλίγκαρα. Όχι δεν είναι αυγά σαλιγκαριού! Υποψιάζομαι μην εχει σχέση το υλικό συγκόλησης των τζαμιών! Κίνα ολέ! Πάντως τα ζωντανά και τα φυτά μιά χαρά, εδώ και 2 κοντά μήνες...
|
|||
|
|||
![]()
Neοn και guppies είναι. Επίσης 2 πλακοστομους και 2 catfishes. Αυτά είναι τα ψαράκια που έχω μέσα.
------------------------- Και τώρα που το παρατηρώ οι φουσκάλες έχουν μειωθεί. Θα τρελαθώ. Αυτό το πράγμα συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο με τα ίδια ψάρια μέσα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fh84 : 29-10-09 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν κοιτάς λίγο και τις συνθήκες νερού (πέρα από χώρου) που ζητά το κάθε ψάρι; Νομίζω ότι τα παιδεύεις....
|
||||
|
||||
![]()
Οι φουσκάλες μερικές φορές είναι από αμμωνία.
Μέτρηση έχεις κάνει ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ είμαι στο 0 χθές μέτρησα παλι! Κι εμένα εκεί πήγε πρώτα ο νους μου! Φωσφορικά 0,5, νιτρικά 2, ph 7,5 kh 6, gh 18.
|
||||
|
||||
![]()
ισως γιατι ειχα ενα μονομαχο και ειχα αυτο που προανεφερα...Το οποιο ηταν σπερμα φιλε μου τελικα απ οτι μου ειπαν κ αλλοι πιο εμπειροι απο εμενα.Ενταξε τι να σου πω???Ισως εχεις και δικιο σαν πιο εμπειρος....Αλλα εχετο στο πισω μερος του μυαλου σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μη το παιρνεις προσωπικα...κανουμε και λιγο πλακα...
οι φουσκαλες που κανει ο μονομαχος ειναι η φωλια του και αποτελειται απο φυσαλιδες που δε σκανε ευκολα γιατι περβαλονται απο εκριμα του στοματος του. ισως κατι τετοιο ηθελε να εννοησει αυτος που σου ειπε για το "σπερμα" του. τα ψαρια εκσπερματωνουν για να γονιμοποιησουν τα αυγα..ή γιατι ο ανθωπος αρμεγει το σπερμα τους για "τεχνητη" γονιμοποιηση στις ιχθυοκαλλιεργειες...
|
||||
|
||||
![]()
επαγγελμα.. αρμεχτης ψαριων.. ακουγεται καπως αρωστο!
χαχαχα! |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδία, και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες που μου δίνετε.
Τα ψαράκια ζούνε έτσι ακριβώς ένα χρόνο και για αυτό το λόγο ποτέ δε σκέφτηκα να κάνω μετρήσεις επειδή μάλλον το αγνόησα εντελώς . Και εμένα το φίλτρο μου είναι τύπου καταρράκτη και το κυματίζει αρκετά θα έλεγα στην επιφάνεια. Όσο για το νερό, βάζω από τη βρύση. Δε το ρίχνω αμέσως στο ενυδρείο απλά το αφήνω 2-3 μέρες σε ένα ταπερ μαζί με το αντί-χλώριο και μετά το ρίχνω. Η αντιστοιχία αντί χλωρίου είναι 1ML στα 5L. To αντί-χλώριο είναι της interpet – fresh start! Αλλαγές νερού κάνω κάθε εβδομάδα περίπου 20-30% Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργες φουσκάλες σε ενυδρείο με μονομάχο. | nkarytia | Bettas | 7 | 06-09-09 11:14 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |
Παράξενοι σχηματισμοί στην επιφάνεια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 16:59 |