|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
....και τσεκαρε τη δοσολογια στο αντιχλωριο που χρησιμοποιεις,,,
![]()
|
||||
|
||||
![]()
συμβαινει σε ολα τα ενυδρεια με κακη κυκλοφορια του νερου ........επισης συμβαινει σε μικροτερο βαθμο απο μαζεμενη αμμωνια ειδικα οταν εχεις εμελησει τις αλλαγες νερου
κανε καλη αλλαγη νερου και κανε λιγο αναταραξη της επιφανειας ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
fh84 ποιό χρησιμοποιείς; ------------------------- Παράθεση:
Πολύ θα με ενδιέφεραν και οι παράμετροι του fh84. Κρίμα που δε μετράει! Να δούμε ρε παιδί μου από που προέρχεται η "σαπουνάδα"....
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 30-10-09 στις 09:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο όσο θυμάμε, ευθυνεται και το σκληρο νερό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν πρωτοξεκίνησα είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα. Καταλαιπώρησα τα ψαράκια!!!
Ο λόγος υψηλά επίπεδα αμμωνίας νιτρώδη. Μεχρι να κάνεις τις μετρήσεις έστω τις βασικές no3(νιτρικά)- no2(νιτρώδη) -nh4 (αμμωνία) κάνε συχνές αλλαγές. Υψηλή αμμωνία καίει τα βράγχια των ψαριών και υποφέρουν. Μείωσε την τροφή, βάλε πιο δυνατό φίλτρο και βάλε βιολογικό υλικό ή ζήτησε μπόλι από κάποιον συγχομπίστα και στις αλλαγές ρίχνε βακτήρια. Και σε παρακαλώ ξεχώρισε τα γκάπι από τα νέον. Εχουν διαφορετικές ανάγκες και συνθήκες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 30-10-09 στις 11:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως εδώ πρέπει να βρίσκεται το κλειδί!
Ο fh84 βάζει νερό βρύσης; Πάντως εγώ βάζω 1 μέρος νερό Α/Ο σε 2 μέρη νερό βρύσης για να πετύχω αυτές τις σκληρότητες.
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης φίλε μου fh84 πρέπει να μειώσεις την ιχθειοφόρτιση του ενυδρείου,
πλακόστομοι σε τόσα λίγα λίτρα και μάλιστα 2 μάζι δεν μπαίνουν. Και τα γατόψαρα πέρα από το ότι πρέπει να είναι σε κοπάδια των 6 ατόμων και πάνω χρειάζονται και αυτά περισσότερα λιτρα... Ακόμα τα νέον τέτρα απ όσο ξέρω θέλουν μαλακό νερό και ουδέτερο προς όξινο pH ενώ τα guppys είναι ζωοτόκα και προτιμούν όχι μαλακό νεράκι... (Είναι βέβαια ανθεκτικά ψαράκια αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα πρέπει να μην προσπαθούμε πάντα να τους δώσουμε το καλύτερο για αυτά περιβάλλον).. Φιλικά, Αλέξανδρος (Αν έγραψα κάτι λάθος παρακαλώ θερμά απο τους εμπειρότερους να με διορθώσουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επισης αν ειναι καινουργιο το ενυδρειο τσαμια σιλικονες το κανει αυτο με τον αφρο.......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργες φουσκάλες σε ενυδρείο με μονομάχο. | nkarytia | Bettas | 7 | 06-09-09 11:14 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |
Παράξενοι σχηματισμοί στην επιφάνεια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 16:59 |