|
|
||||
|
||||
![]()
στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν-ο σωστός τρόπος είναι γυαλοχαρτάρισμα-διαλυτικό-κόλλα και στα δύο κομμάτια
αν και ίσως το pvc καλυτερα να αποφευγεται σε νερά που δεν είναι για απόρριψη ακριβό το pp και το pe αλλά είναι και ατοξικά off topic και τα μυαλά στα κάγκελα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
θα γίνω κόσμιος φορουμίστας αλλά πρίν...ας κάνω το τελευταίο μου όφ τόπικ
![]() μην ακούω για μαστορους σε οικοδομές....τα νευρα μου... αν έτσι πρέπει έτσι να κάνει αλλιώς ας αφήσει την αγορά για αυτούς που ενδιαφέρονται για ποιότητα υπηρεσιών και καλή καρδιά Δεν θα ξανα οφτοπικάρω το ορκίζομαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το έφτιαξα χθες και το δοκίμασα σήμερα!
Απλά τέλειο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια στην συγκεκριμενη υπερχειλιση του αρχικου ποστ που ομολογω οτι δουλευει αψογα,πως μπορω να την κανω αθορυβη?υπαρχει καποιος τροπος?
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ξερει καποιος να μου πει αν δουλευει σωστα η υπερχηληση της φωτο απο πανω ???
και εχω κια απορια γιατι ολλες η εργοστασιακες υπερχηλησης εχουν πανο στο γιου ενα σωλινακι τι κανει ακριβος αυτο ?????????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |