|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Που μπορούμε να δούμε την δικιά σου? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει καποιος να μας πει στο περιπου φ20 ,φ25 ,φ30 ποσο νερο κατεβαζουν θεωρητικα για το αρχικο σχεδιο μηλαω γιατι εχω μπερδεψει τα μπουτια μου? Δεν ειμαστε και για πειραματα και λεφτα για πεταμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τελικα εφτιαξα στο νανο μου ενα μινι sump με φ20 κατεβαζει περιπου 1000 λιτρα την ωρα το παρακατω βιντεο γραφει στο 6:20 τις διαμετρους και τι γαλονια κατεβαζουν κανε την αντικατασταση τις ιντσες και τα γαλονια με εκατοστα και λιτρα π.χ(γραφεις στο google: 1 inch to cm και απο κατω θα σου βγαλει ποσα εκατοστα ειναι το ιδιο και για τα γαλονια με τα λιτρα) και θα δεις πιο σου κανει για την αντλια που εχεις απλα προσεξε και στην εξοδο προς το sump και προς το ενυδρειο να βαλεις ρυθμιστη ροης.
https://www.youtube.com/watch?v=7DFk4bnIxEg
|
||||
|
||||
![]()
στην εξοδο προς το σαμπ ρυθμιση ροης ναι, στην εξοδο απο το σαμπ προς το ενυδρειο καλυτερα οχι, εκτος κι αν θελουμε ελεγχομενη ροη οποτε καλυτερα με αλλους τροπους κι οχι με στραγγαλισμο
|
||||
|
||||
![]()
Την έκανα σημερα με φ20 αλλα δυστηχως το νερο δεν κατεβαίνει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |