|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε βρηκα ψαρι πολυ ομορφο!!! μεσα στο χειμωνα θα κανω την αλλαγη στο ενυδρειο ... αλλα θελω πρωτα να δω σε τι τιμη μπορω να το βρω.... οσο για τις πετρες δε εχω προβλημα αλλα με τοσο βαρος... μεταφορικα??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αλλά μην πετάς τις πέτρες, θα σου χρειαστούν!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγα σιγα θα φτιαχνω σχεδια στο μυαλο μου!! πρως το παρον εχουμε τα μικρα που γενιουντε συνεχεια... σημερα εσκασαν μυτη απο την 3 γεννα.. αντε να δουμε...χαχαχαχα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση, μικρά από τα Labidochromis hongi kimpuma red top έχεις βγάλει?
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου οτι οι διαστασεις δεν επιτρεπουν μεγαλο ψαρι , πανω απο 20 - 25 εκατοστα
αλλα πες μας τι ψαρι βρηκες ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δυστυχος δεν εχουν μπουκωσει τη θυληκια... θα ηθελα πολυ να δω κι εδω τετοια μικρα... μεχρι τωρα εχουν ξεπατωθει τα red zebra... ![]() ![]() ![]() περιμενω την τεταρτη συνεχομενη γεννα... ------------------------- Παράθεση:
επιδη μου αρεσει να κανω κατα βαση κατι σωστο το ψαχνω κι εγω αναλογα με το ενυδρειο που διαθετω... ασχετα οτι ξαφνικα μπορει να με δειτε με κανενα 1000+... εκει να δεις γλεντια... το ψαρι που εχω δει και το θελω στην φυση μεγαλωνει αρκετα αλλα στα ενυδρεια μπορει να φτασει μεχρι τους 35-40 εκατ. γραφει πως τα ενηλικα χρειαζοντε περιπου 120 μηκος και τουλαχιστον 200 λιτρα ενυδρειο για να ειναι καλα... ![]() οποτε εμενα με περνει μια χαρα... ![]() ονομα δεν θα πω ετσι για να σκασουν κατι ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-10-08 στις 09:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οποιο ψαρι και αν ειναι αυτο , δεν υπαρχει περιπτωση να γινεται 35 - 40 εκατοστα και να θελει 200 λιτρα , που το ειδες αυτο ;
------------------------- Παράθεση:
![]()
![]() διαθετω καλλιεργειες ζωντανων τροφων για τα μελη του πανελληνιου συλλογου φιλων του ενυδρειου ![]() Νικος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fishme1 : 26-10-08 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχω λογο να παω οτι θελω απλα για να το βαλω στο ενυδρειο μου!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ SORY ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια οσο ψαχνω για τα Thorichthys meeki
βλεπω οτι δεν γινοντε πολυ μεγαλα... ![]() ![]() ![]() η κανω λαθος...??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγνωστο ψαρι | harilaos | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 10 | 21-11-13 23:25 |
ψαρι σαν δελφινη | slk200gr | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 24-03-08 15:10 |
Νεκρο ψαρι... :( | Αγγελος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-01-08 16:03 |
ψαρι καθαριστης | dioninje | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 28-02-04 02:51 |
Tι ψαρι ειναι ;;; | george | Malawi | 26 | 26-09-03 00:03 |