τι ψαρι...??
καλησπερα!!!! ξερω πως πριν αρχισω το ποστ θα τα ακουσω παλι!!!!:D:D:D
θελω να μου πειτε αν ξερετε τι ψαρια υπαρχουν για νερο ph 7-8 kh 5-8 gh 10-15 θελω να ειναι ψαρια που να μεγαλωνουν αρκετα και να μπορουν να ζησουν σε ενυδρειο 400 λιτρα περιπου... εχω μπει σε σκεψεις για να κανω τον χειμωνα ενα γενικο set up στο ενυδρειο μου και να αλλαξω την εικονα του!!:smt045:smt045 να ξεφυγω απο τους βραχους!!!!:smt101:smt101 ακουω προτασεις και γνωμες!!! σας ευχαριστω!!! |
Χμμμ..... Σιγά μην σου πούμε :smt077:smt077
|
με ελαφρα πιο τσιμπημενες σκληροτητες ακουστηκαν μερικες ιδεες εδω...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F+%ED%E5%F1%EF ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
θα κανεις κατι??? πανω τι ειπε βρε?? χαχαχαχα ειπα το χειμωνα που ειναι του σπιτιου να φτιαξω κατι καλοοοο ------------------------- αυτο μου αρεσει αρκετα!!! Herichthys cyanoguttatus και αυτο... Aequidens rivulatus τι λετε?? ξερετε ακριβως πως ειναι ο βιοτοπος τους??? |
Δεν υπαρχουν τετοια ψαρια που ζητας.
Δυστυχως πρεπει να το αφησεις οπως ειναι.:smt112 |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
καλα βρε σκασμενο τοσο ευκολα του καταφερες ολους και δεν μιλανε??? και δεν σε καταφερα ουτε στην σκεψη να σωσουμε κανενα ψαρι που ειναι θπο εξαφανιση?? |
για ποια λες ;
προς μαδαγασκαρη μερια ; |
Παράθεση:
απλα θελω να ξεφυγω απο τις πολλες πετρες... |
Καλά, μας δουλεύεις? Τι τιμές είναι αυτές? Εσύ δεν ήσουνα με το νερό βρύσης με pH=6? :D
|
Παράθεση:
ναι δεν ειπα οχι!!!! οι τιμες ειναι γιατι το νερο ευκολα ανεβενει αλλα δυσκολα μενει χαμηλα!!!! και επιδη ποτε δεν ξερεις τι κανει η υδρευση... φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα... |
θες χρωμα ; η κεντρικη αμερικη εχει πολλες επιλογες
οι κιχλιδες μαδαγασκαρης δεν εχουν τοσο χρωμα θελουν μεγαλο ενυδρειο τα 400 λιτρα ειναι λιγα και τα ειδη που μπαινουν σε μικροτερο ενυδρειο που δεν ειναι και πολλα δεν νομιζω να τα βρεις , περισσοτερες πληροφοριες στον Τολη ποια ειδη προς εξαφανιση εννοεις ; |
Παράθεση:
οσο για το τελευταιο ερωτημα ηταν για να καταφερω καποιον να μιλησει...:smt077:smt077 |
Tι θα ελεγες για ενα κοπαδι μελανοταινιες; βεβαια ουτε σπανιες ειναι ουτε προς εξαφανιση αλλα για αυτα τα λιτρα και τις παραμετρους νερου θα ηταν μια χαρα.Ειναι ειρηνικα ψαρια δεν πειραζουν φυτα και εχουν και χρωμα.
|
Παράθεση:
φιλε σε ευχαριστω αλλα αν διαβασεις στην αρχη ... θελω να μεγαλωνουν αρκετα... να βαλω ενα ζευγαρι ... και αν εχουν ολο το ενυδρειο δικο τους...:smt045:smt045:smt045 |
αντε βρε τετοια ωρα ψαχνεις ψαρια....
τα τεξας να βαλεις...ωραια ειναι και μεγαλωνουν.,..θα φανε και σενα!!:D |
Species tank με Arapaima !!! :D:D
|
Παράθεση:
ναι καλο φενεται.... θα στεγανωσω τα παραθυρα και τις πορτες και θα κανω το σπιτι ενυδρειο... και απο την καμιναδα θα κανω τις αλλαγες νερου και θα ταιζω...:D:D:D Πανο τις τεχας τις εχω δει και μου αρεσουν αρκετα!! αν δεν βρω κατι αλλο μαλλον με βλεπω με ταξας.... τα ακους εσυ θλιμενο ψαρακι...:smt101:smt101:smt101 |
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο ;
|
Παράθεση:
φιλε το ενυδρειο ειναι 120 χ 50 χ 60 (υψος) σημερα πηγα στο γνωστο μου στο πετ σοπ και δανειστικα την εγκυκλοπαιδεια ATLAS... εχει μεσα σχεδον ολα τα ψαρια... θα μου βγουν τα ματια το σαββατοκυριακο...:smt041:smt041:smt041 |
Οι διαστασεις ετσι οπως το βλεπω ειναι ιδανικες για malawi :D
Βαζεις και θαλασσινες πετρες (καμια τραγανη δεν εχει εκει στη Συρο?) και αμμο και λιγη σοδα και εισαι ετοιμος. |
Παράθεση:
------------------------- επιδη ειστε σκατοπαιδα ....:D:D τα καταφερα και βρηκα ενα τρομερο αλλα δεν θα σας πω τιποτα... να σκασετε.... απο τη αγωνια:smt041:smt041:smt041 |
Θάνο η λύση για σένα είναι μία...Rainbow trout ;)
μάλιστα θα σου έλεγα να αρχίσεις να κάνεις πακέτο τις πέτρες και να μου τις στείλεις αμέσως :D |
Παράθεση:
φιλε βρηκα ψαρι πολυ ομορφο!!! μεσα στο χειμωνα θα κανω την αλλαγη στο ενυδρειο ... αλλα θελω πρωτα να δω σε τι τιμη μπορω να το βρω.... οσο για τις πετρες δε εχω προβλημα αλλα με τοσο βαρος... μεταφορικα?? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
χωρις πλακα βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον ψαρι για εμενα, ομορφο και μεγαλο... αν το βρω σε λογικη τιμη να μου το φερουν θα το θαυμασετε στο ενυδρειο...:smt041:smt041 |
Παράθεση:
αλλά μην πετάς τις πέτρες, θα σου χρειαστούν!!!! :D |
Παράθεση:
σιγα σιγα θα φτιαχνω σχεδια στο μυαλο μου!! πρως το παρον εχουμε τα μικρα που γενιουντε συνεχεια... σημερα εσκασαν μυτη απο την 3 γεννα.. αντε να δουμε...χαχαχαχα:smt041:smt041:smt041 |
Θανάση, μικρά από τα Labidochromis hongi kimpuma red top έχεις βγάλει?
|
γνωμη μου οτι οι διαστασεις δεν επιτρεπουν μεγαλο ψαρι , πανω απο 20 - 25 εκατοστα
αλλα πες μας τι ψαρι βρηκες ; |
Παράθεση:
δυστυχος δεν εχουν μπουκωσει τη θυληκια... θα ηθελα πολυ να δω κι εδω τετοια μικρα... μεχρι τωρα εχουν ξεπατωθει τα red zebra...:D:D:D περιμενω την τεταρτη συνεχομενη γεννα... ------------------------- Παράθεση:
επιδη μου αρεσει να κανω κατα βαση κατι σωστο το ψαχνω κι εγω αναλογα με το ενυδρειο που διαθετω... ασχετα οτι ξαφνικα μπορει να με δειτε με κανενα 1000+... εκει να δεις γλεντια... το ψαρι που εχω δει και το θελω στην φυση μεγαλωνει αρκετα αλλα στα ενυδρεια μπορει να φτασει μεχρι τους 35-40 εκατ. γραφει πως τα ενηλικα χρειαζοντε περιπου 120 μηκος και τουλαχιστον 200 λιτρα ενυδρειο για να ειναι καλα...:rolleyes: οποτε εμενα με περνει μια χαρα...:smt041 ονομα δεν θα πω ετσι για να σκασουν κατι :smt077:smt077 εδω μεσα που με αφησαν στην τυχη μου...:smt024:smt024 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board