|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστασεις ετσι οπως το βλεπω ειναι ιδανικες για malawi
![]() Βαζεις και θαλασσινες πετρες (καμια τραγανη δεν εχει εκει στη Συρο?) και αμμο και λιγη σοδα και εισαι ετοιμος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- επιδη ειστε σκατοπαιδα .... ![]() ![]() τα καταφερα και βρηκα ενα τρομερο αλλα δεν θα σας πω τιποτα... να σκασετε.... απο τη αγωνια ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-10-08 στις 00:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θάνο η λύση για σένα είναι μία...Rainbow trout
![]() μάλιστα θα σου έλεγα να αρχίσεις να κάνεις πακέτο τις πέτρες και να μου τις στείλεις αμέσως ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε βρηκα ψαρι πολυ ομορφο!!! μεσα στο χειμωνα θα κανω την αλλαγη στο ενυδρειο ... αλλα θελω πρωτα να δω σε τι τιμη μπορω να το βρω.... οσο για τις πετρες δε εχω προβλημα αλλα με τοσο βαρος... μεταφορικα??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αλλά μην πετάς τις πέτρες, θα σου χρειαστούν!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σιγα σιγα θα φτιαχνω σχεδια στο μυαλο μου!! πρως το παρον εχουμε τα μικρα που γενιουντε συνεχεια... σημερα εσκασαν μυτη απο την 3 γεννα.. αντε να δουμε...χαχαχαχα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση, μικρά από τα Labidochromis hongi kimpuma red top έχεις βγάλει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα καλα...
χωρις πλακα βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον ψαρι για εμενα, ομορφο και μεγαλο... αν το βρω σε λογικη τιμη να μου το φερουν θα το θαυμασετε στο ενυδρειο... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγνωστο ψαρι | harilaos | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 10 | 21-11-13 23:25 |
ψαρι σαν δελφινη | slk200gr | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 24-03-08 15:10 |
Νεκρο ψαρι... :( | Αγγελος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-01-08 16:03 |
ψαρι καθαριστης | dioninje | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 28-02-04 02:51 |
Tι ψαρι ειναι ;;; | george | Malawi | 26 | 26-09-03 00:03 |