|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Species tank με Arapaima !!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ναι καλο φενεται.... θα στεγανωσω τα παραθυρα και τις πορτες και θα κανω το σπιτι ενυδρειο... και απο την καμιναδα θα κανω τις αλλαγες νερου και θα ταιζω... ![]() ![]() ![]() Πανο τις τεχας τις εχω δει και μου αρεσουν αρκετα!! αν δεν βρω κατι αλλο μαλλον με βλεπω με ταξας.... τα ακους εσυ θλιμενο ψαρακι... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο ;
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!
φιλε το ενυδρειο ειναι 120 χ 50 χ 60 (υψος) σημερα πηγα στο γνωστο μου στο πετ σοπ και δανειστικα την εγκυκλοπαιδεια ATLAS... εχει μεσα σχεδον ολα τα ψαρια... θα μου βγουν τα ματια το σαββατοκυριακο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστασεις ετσι οπως το βλεπω ειναι ιδανικες για malawi
![]() Βαζεις και θαλασσινες πετρες (καμια τραγανη δεν εχει εκει στη Συρο?) και αμμο και λιγη σοδα και εισαι ετοιμος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- επιδη ειστε σκατοπαιδα .... ![]() ![]() τα καταφερα και βρηκα ενα τρομερο αλλα δεν θα σας πω τιποτα... να σκασετε.... απο τη αγωνια ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-10-08 στις 00:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θάνο η λύση για σένα είναι μία...Rainbow trout
![]() μάλιστα θα σου έλεγα να αρχίσεις να κάνεις πακέτο τις πέτρες και να μου τις στείλεις αμέσως ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση σου φαινεται λογικο ενα ενυδρειο να εχει πλατος οσο περιπου το μεγεθος που εχει το ψαρι και να ειναι καταλληλο?
Παράθεση:
Θα πρεπει καποιος να του κανει κουμαντο. ![]() Διασταυρωσε τις πληροφοριες παλι. ![]() ΥΓ εγω δεν θα το εβαζα σε ενυδρειο μικροτερο απο 250 X 70 X 80 κατι ειπες πιο πανω για.....
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι που μου ειπες δεν το ξερω στα 400 λιτρα μπορει να ειναι ενταξει
ωραιο παντως |
|
|||
|
|||
![]()
Για ποιο ψάρι μιλάμε ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγνωστο ψαρι | harilaos | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 10 | 21-11-13 23:25 |
ψαρι σαν δελφινη | slk200gr | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 24-03-08 15:10 |
Νεκρο ψαρι... :( | Αγγελος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-01-08 16:03 |
ψαρι καθαριστης | dioninje | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 28-02-04 02:51 |
Tι ψαρι ειναι ;;; | george | Malawi | 26 | 26-09-03 00:03 |