|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα !!!! σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ενα μεγαλο συγνωμη ξανα.... δεν ξερω αν καταφερω να κανω ενα θαυμασιο θαλασσινο αλλα σιγουρα θα προσπαθησω παρα πολυ.. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχια!!!! το μεσογειακο αποσο διαβαζω εδω...δυσκολο εγχειρημα......οποτε θα χρειαστεις ευχες για καλη τυχη!!! και να ποσταρεις βημα βημα τι κανεις και πως πας...γιατι οι εμπειριες απο μεσογειακα ειναι ελαχιστες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οτι κανω θα το βλεπετε βημα βημα... ετσι και εσεις θα με βοηθατε και μαζι θα μαθαινουμε.... ολα θα αρχισουν ( ελπιζω ) προς το τελος του καλοκαιριου... μαζευω εξωπλισμο σιγα σιγα και θελω να αποφυγω και την καλοκαιρινη θερμοκρασια... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δες αυτο το θεμα (αν και θα τα ξερεις τα θεματα ψυξεως, αλλα το λεω ετσι...)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24833 .
|
||||
|
||||
![]()
[quote=delta66;260165]Δες αυτο το θεμα (αν και θα τα ξερεις τα θεματα ψυξεως, αλλα το λεω ετσι...)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24833 σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου... τα ανεμηστηρακια θα μπουν στο φωτιστικο που φτιαχνω σιγουρα, αλλα ξερω οτι δεν θα κανουν και πολλα στο θαλασσινο και θα πατενταρω ενα ψυγειακι αυτοκινητου... αυτα για τα αναψυκτικα.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για τις αφρικανες δεν τη θελεις την ψυξη το καλοκαιρι?
![]() Μη μου πεις οτι σκοπευεις να το αλλαξεις τοσο γρηγορα (πριν το καλοκαιρι) σε μεσωγειακο? ![]() Παντως πολυ θα ηθελα να το δω αυτο με το ψυγειο του αυτοκινητου να λειτουργει ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για τα αφρικανακια μου δεν νομιζω οτι θα χρειαστω κατι... το σπιτι ειναι πετρινο με τζαμια θερμοηχομονωτικα και με πολυ καλη μονωση στην ταρατσα... + τα AC... το ψυγειο θα το δεις σιγουρα... υπομονη... ο λογος που θα ξεκινησω το μεσωγειακο μετα το καλοκαιρι ειναι για να μπορω να εχω περιθωρια να πειραματιστω με το ψυγειακι... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |