|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχει κάποιο site που τα παραγγέλνετε?
|
||||
|
||||
![]()
τηλεφωνικα......Τα περισσοτερα μεγαλα μαγαζια στην Αθηνα στελουν.....
|
|
||||
|
||||
![]() φιλε μου τα ψαρια ειναι πιο καλα να στα στελνουν με πλοιο.... φαντασου οτι για Συρο εμενα εκανα 3.5 ωρες να ερθουν και να τα παραγγελνα σε μαγαζι εδω στη συρο... θα περνουσαν μια ταλεπωρια τουλαχιστον μιας μερας μεσα σε κουτα στο πρακτοριο... ------------------------- Παράθεση:
καλησπερα!!! δεν εχω ερθει ποτε σε αντιπαραθεση με κανεναν εδω μεσα γιατι εδω ειμαστε για να μαθαινουμε και να βοηθαμε.... σε καποιους μπορει να αρεσει το ενυδρειο μου και σε καποιους αλλους τα δικο σου... το να δειχνεις οτι σκεφτομαι να το γυρισω σε θαλλασινο σε τι βοηθαει μπορεις να μου πεις?????????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 04-05-08 στις 21:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω το εξελαβα ως παραπονο του, που σταματας τοσο ομορφο ενυδρειο. Το λεει και στο θεμα σου για "αλλαγη πλευσης" αλλωστε : http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...4&postcount=11 Αλλα θα τα πειτε και μεταξυ σας αυτα. ![]() ΥΓ εγω παντως εκανα up το ποστ της παρουσιασης με σχολιο μου πριν δω την αποφαση σου για αλλαγη, και εξεπλαγην μπορω να πω. Παντως σου ευχομαι καλη επιτυχια και στις νεες περιπετειες. Και σιγα σιγα γυρνα το (εκει που εισαι στο νησι, οτι πρεπει ειναι ) και σε ενα μεσωγειακο να παραμιλαμε. ΥΓ2 Τις πετρες οταν ειναι να τις πεταξεις φωναξε να φερω τη σκουπιδιαρα, μη γεμιζουμε απορριματα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα φιλε μου... αν το καταλαβα λαθος εγω ζηταω συγνωμη... ακομα δεν το εχω αλλαξει και πραγματικα το σκεφτομαι να κρατησω και αυτο αλλα ο χωρος με προβληματιζει... παντος το θαλλασινο μαλλον για μεσογειακο θα παει... οσο για τις πετρες αν τελικα το αλλαξω ειναι δικες σου... παντος πραγματικα το βρηκα πολυ ευκολο ενυδρειο malawi και εγω θελω να ασχολουμε οσο να ναι... με ενα μεσογειακο θα εχω πολυ δουλεια.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλε μου. Απλα συμφωνησα με τον φιλο που ξανα ανεδειξε το ενυδρειο σου σαν πολυ ομορφο (οντως φανταστικες οι πετρες) και το ειχα γραψει και εγω οταν μας ειχες δηλωσει οτι σκεφτεσαι να το χαλασεις.Το ενυδρειο σου ειναι πολυ ωραιο και απλα ηθελα να του δειξω οτι υπαρχει μια περιπτωση να ξεστηθει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε μου καλησπερα!! θυμαμε οτι σου αρεσε το ενυδρειο και σε ευχαριστω!!! δεν ξερω γιατι και πως το ειδα απο λαθος πλευρα χθες... ![]() ![]() σου ζηταω συγνωμη... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |