|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα Θαναση το θεμα σου εχει παρει ανεξελενκτες διαστασεις.....
Νομιζω οτι επιβαλλεται GABοψηφισμα!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μη το χαλασεις!!!...παντα υπαρχει χωρος για ενα ακομη ενυδρειο....και ενα ακομη ενυδρειο ...και ενα ακομη ενυδρειο...και ενα ακομη...και ενα....και...και....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το προβλημα ειναι οτι κι εγω δεν θελω να το χαλασω γιατι εχουν μεγαλωσει οι κιχλιδες μου και τις αγαπαω... αλλα απο την αλλη η θαλασσα ειναι μεσα στην καρδια μου και ενα ενυδρειο μεσογειακο επιβαλεται... χωρος για δυο δεν υπαρχει, μιας και το ενυδρειο ειναι μεγαλο και το θαλασσινο το θελω παλι μεγαλο για να γινει σωστο και ομορφο... οσο για το GABοψηφισμα ουτε να το σκεφτεστε γιατι ξερω τις συνεπειες... ![]() ![]() το μονο που μπορω να υποσχεθω ειναι οτι αν γινει η αλλαγη τα ψαρακια θα πανε δωρο σε καποιον απο εδω μεσα που θα τα αγαπαει οπως και οι πετρες... και δευτερον οτι το μεσογειακο θα προσπαθησω να γινει κι αυτο πρωτυπο θαλασσινο... ![]() ![]() ![]() παιδια κανω καταδυσεις απο παιδακι και μεσα στο βυθο υπαρχουν αφανταστες ομορφιες... που πιστευω πως αξιζει τον κοπο να προσπαθησω να αναδειξω μεσα σε ενα ενυδρειο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια με το θαλλασινο σου.Και αν το στησεις με το μερακι που διακρινω στο κιχλιδοενυδρειο σου ειμαι απο τωρα σιγουρος οτι θα κανεις ενα θαυμασιο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα !!!! σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ενα μεγαλο συγνωμη ξανα.... δεν ξερω αν καταφερω να κανω ενα θαυμασιο θαλασσινο αλλα σιγουρα θα προσπαθησω παρα πολυ.. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχια!!!! το μεσογειακο αποσο διαβαζω εδω...δυσκολο εγχειρημα......οποτε θα χρειαστεις ευχες για καλη τυχη!!! και να ποσταρεις βημα βημα τι κανεις και πως πας...γιατι οι εμπειριες απο μεσογειακα ειναι ελαχιστες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οτι κανω θα το βλεπετε βημα βημα... ετσι και εσεις θα με βοηθατε και μαζι θα μαθαινουμε.... ολα θα αρχισουν ( ελπιζω ) προς το τελος του καλοκαιριου... μαζευω εξωπλισμο σιγα σιγα και θελω να αποφυγω και την καλοκαιρινη θερμοκρασια... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δες αυτο το θεμα (αν και θα τα ξερεις τα θεματα ψυξεως, αλλα το λεω ετσι...)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24833 .
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |