|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα πατρίδα! Όταν λες σε τι ύψος να βάλεις το ενυδρείο, εννοείς για το αν θα μπορεί το φίλτρο να σηκώνει το νερό για να στο φέρνει στο ενυδρείο;
|
|||
|
|||
![]()
δεν ρωτάω για συγκεκριμένο λόγο.απλά μ΄πως ενδείκνυται να το βάλω σε κάποιο ύψος
|
||||
|
||||
![]()
Όχι. Απ' όσο γνωρίζω δεν παίζει κάποιο ρόλο. Μόνο το θέμα της δικής σου ευκολίας (για καθαρισμό, τάισμα κτλ). Συνήθως τα τοποθετούμε στο ύψος ενός τραπεζιού (~1m) χωρίς να είναι δεσμευτικό
|
|
||||
|
||||
![]()
Για βαση τι θα βαλεις?μεταλικη?ή ξυλινη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μία ματιά στα έπιπλα από έτοιμα ενυδρεία. Νομίζω όλα είναι από 68-70 έως 78-80.
Κάπου εκεί νομίζω είναι καλά |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έλεγα για σιδερένια βάση,αλλά ο μαραγκός μου είπε ότι θα το κάνει από χοντρό ξύλο και θα είναι εντάξει!λέτε να εχω κανένα πρόβλημα δεδομένου οτι το βάρος θα περάσει το μισό τόνο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
200 κιλά νερό, 40 κιλά ενυδρείο, 35 κιλά χαλίκι, 8 κιλά ξύλα και γύρω στα 30 κιλά πέτρες. Σύνολο.....300+ κιλά! Και αντέχει αρκετά ακόμα! Αν και για τα κιλά σου πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξεις για μεταλική! Γνώμη μου πάντα!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι όλα στην κατασκευή.Απλά αν βάλεις ξύλινη να είσαι βεβαιωμένος ότι θα αντέξει. Κι εμένα είναι γύρω στα 300 και είμαι με ξύλινη. Να προσέξεις μόνο την επιφάνεια που θα ακουμπήσεις το τανκ. Κι ένας κόκκος μπορεί να σου κάνει ζημιά..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευτυχώς που έχω και γύρω στους 7 πόντους από κάτω (υπόστρωμα-χαλίκι) και φτάνω τσίμα τσίμα να κάνω καμιά δουλειά στον πάτο! Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε νέο 350άρι...Τι να βάλω? | kostasthess_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 05-12-07 02:48 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |