|
|
||||
|
||||
![]()
Τι πάχος έχει το φελιζολ 3άρι ή 5άρι?εξηλασμένη ή διογκωμένη ,ξυλοτυπου ή τοιχοποιίας?
|
|
|||
|
|||
![]()
στο μόνο που μπορω να σου απαντήσω είναι ότι είναι 250Χ60Χ2,6cm.για τα υπόλοιπα δεν εχω ιδέα
|
||||
|
||||
![]()
Μην βαλεις τοσο παχυ φελιζολ ,,πιστευω πως με 1 cm παχος εισαι καλα!!
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα
Να σου υπενθυμησω οτι η juwel λεει οτι δεν πρεπει να βαζεις φελιζολ κατω απο το ενυδρειο.Μια ξυλινη επιφανεια στη βαση του ενυδρειου και εισαι μια χαρα.Μετρας με αλφαδι τη βαση στο σημειο που θα τοποθετηθει το ενυδρειο και αφου εισαι οκ τοποθετεις το ενυδρειο. Μικρος |
|
|||
|
|||
![]()
το φελιζόλ το πήρα για μέσα στο ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
Για μέσα στο ενυδρείο; Σε τι θα σου χρησιμεύσει; ¶σε που είναι δώρο-άδωρο γιατί για να σταθεί στον πάτο και να μην επιπλέει θα πρέπει να του βάλεις αρκετό βάρος από πάνω λόγω της επιφάνειάς του (1,5 τετραγωνικό βγαίνει) ...
|
|
|||
|
|||
![]()
αν θες να το κανεις με αφρικανες κιχλιδες που θελουν πολλες πετρες και επειδη υπαρχει ο κινδυνος να πεσει καποια πετρα στο κατω τζαμι με πολυ ασχημα αποτελεσματα, ειναι κοινη πρακτικη να μπαινει φελιζολ πανω απο το τζαμι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε νέο 350άρι...Τι να βάλω? | kostasthess_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 05-12-07 02:48 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |