|
|
||||
|
||||
![]()
Για βαση τι θα βαλεις?μεταλικη?ή ξυλινη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μία ματιά στα έπιπλα από έτοιμα ενυδρεία. Νομίζω όλα είναι από 68-70 έως 78-80.
Κάπου εκεί νομίζω είναι καλά |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έλεγα για σιδερένια βάση,αλλά ο μαραγκός μου είπε ότι θα το κάνει από χοντρό ξύλο και θα είναι εντάξει!λέτε να εχω κανένα πρόβλημα δεδομένου οτι το βάρος θα περάσει το μισό τόνο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
200 κιλά νερό, 40 κιλά ενυδρείο, 35 κιλά χαλίκι, 8 κιλά ξύλα και γύρω στα 30 κιλά πέτρες. Σύνολο.....300+ κιλά! Και αντέχει αρκετά ακόμα! Αν και για τα κιλά σου πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξεις για μεταλική! Γνώμη μου πάντα!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι όλα στην κατασκευή.Απλά αν βάλεις ξύλινη να είσαι βεβαιωμένος ότι θα αντέξει. Κι εμένα είναι γύρω στα 300 και είμαι με ξύλινη. Να προσέξεις μόνο την επιφάνεια που θα ακουμπήσεις το τανκ. Κι ένας κόκκος μπορεί να σου κάνει ζημιά..
|
|
||||
|
||||
![]()
Να προσέξεις μόνο την επιφάνεια που θα ακουμπήσεις το τανκ. Κι ένας κόκκος μπορεί να σου κάνει ζημιά..[/quote]
Μα δεν θα την βάλει την δεξαμενή "γυμνή" πάνω στην βάση! Θα ακουμπήσει πάνω σε αφρολέξ. Αυτό με τις χοντρές τις "φυσαλίδες" που βάζουν και στις συσκευασίες από ηλεκτρονικές συσκευές! Όχι το μπλέ των οικοδομών!
|
|||
|
|||
![]()
αν διαβασα καλα εχεις το rio 400 σωστα;
αν ισχυει μην σε ανυσηχει τοσο η επιφανεια που θα το ακουμπησεις, ενας κοκκος ΔΕΝ θα το σπασει καθως το rio εχει δικια τουπλαστικη βαση-τελαρο για να πατησει αν εχεις δει οι βασεις του rio ειναι επισης ξυλινες και ομως αντεχουν μια χαρα το βαρος του ενυδρειου γιατι δεν αγοραζεις μια ετοιμη βαση για το rio 400; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- άσχετο αλλά σε ενυδρείο με αφρικάνες ή αμερικάνικες κιχλίδες τι φυτά(αληθινά) μπορούν να μπουν?
Ζω για να μαθαίνω και μαθαίνω να ζω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaftel : 29-02-08 στις 21:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
flying_guardian
Μα δεν θα την βάλει την δεξαμενή "γυμνή" πάνω στην βάση!τα juwel δεν θελουν κατι ενδιαμεσα σε ενυδρειο και βαση Θα ακουμπήσει πάνω σε αφρολέξ. Αυτό με τις χοντρές τις "φυσαλίδες" που βάζουν και στις συσκευασίες από ηλεκτρονικές συσκευές! Όχι το μπλέ των οικοδομών![/quote] ------------------------- [quote=Μικρος;241370]flying_guardian Μα δεν θα την βάλει την δεξαμενή "γυμνή" πάνω στην βάση!τα juwel δεν θελουν κατι ενδιαμεσα σε ενυδρειο και βαση Θα ακουμπήσει πάνω σε αφρολέξ. Αυτό με τις χοντρές τις "φυσαλίδες" που βάζουν και στις συσκευασίες από ηλεκτρονικές συσκευές ποτε τετοιο! Όχι το μπλέ των οικοδομών γιατι ???[/ Η αντλια του φιλτρου σου σηκωνει νερο μεχρι 2,8μ. ------------------------- ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μικρος : 29-02-08 στις 19:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με τις χοντρές τις "φυσαλίδες" που βάζουν και στις συσκευασίες από ηλεκτρονικές συσκευές ποτε τετοιο!
Γιατί ποτέ τέτοιο; Το δικό μου τέτοιο είναι και δεν έχει κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα. Όχι το μπλέ των οικοδομών γιατι ??? Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που......"ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ" Ας σταματήσουμε επιτέλους να είμαστε απόλυτοι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε νέο 350άρι...Τι να βάλω? | kostasthess_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 05-12-07 02:48 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |