|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειχες ποτε προβλημα γιατι φροντισες να καθαρισεις καλα την επιφανεια που θα ακουμπησεις το ενυδρειο σου
φαντασου να βαλεις τις φυσαλιδες αναμεσα στο επιπλο και το ενυδρειο σου και να τυχει να εχεις ενα πετραδακι 1 χιλ, τοτε πιστευεις οτι οι φυσαλιδες θα προστατεψουν το ενυδρειο σου απο σπασιμο; οι φυσαλιδες μολις γεμισει το ενυδρειο με νερο θα γινουν σαν χαρτι και το πετραδακι θα ειναι εκει να σου δημιουργησει το προβλημα με το μπλε φελιζολ σιγουρα δεν θα παθεις κατι καθως το ξενο σωμα (το πετραδακι που λεγαμε) θα πιεστει μεσα στο φελιζολ καθως απο 2 εκατοστα που ειναι αρχικα με το βαρος θα γινει πχ 1 εκατοστο εαν το ενυρειο εχει πλαστικη βαση δεν θελει τιποτα απο κατω (μικρε ετσι οπως εγραψες το μηνυμα σου δεν καταλαβαινω τι θες να πεις |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μέσα στην κούτα της τηλεόρασης σου, για παράδειγμα, οι άκρες τις δεν ήταν "αγκαλισμένες" με ένα λευκό φελιζόλ; Αυτό το υλικό λέω!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε νέο 350άρι...Τι να βάλω? | kostasthess_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 05-12-07 02:48 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |