|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρηκα Θέμη!
Θα ακούσω τον σταθμό ευχαριστώ! όποτε ξανά έρθεις Κατερίνη χτύπα! να πιούμε ένα καφέ! απο τότε μέχρι τώρα έχω αλλάξει 3 φορές setup... και χτες το χάλασα εντελώς γιατί πάλιωσε (11 ετών είναι) και έχουν φθορά η σηλικόνες.. ξεκόλλησε μια κόντρα και σε κάποια σημεία στον πάτο η σηλικόνη έγινε ασπρη και ξεκολλάει σε κάποια σημεία.. θα πάρω άλλο και θα δω τι και πως θα το κάνω.. έδωσα τα γκαπάκια μου και της αμανο.. ![]() ![]() ![]() Σήμερα μετα απο 23 συνεχόμενα χρόνια δεν έχω ενυδρείο! μου φάνηκε κάπως.. ![]() ![]() ![]() Εχω όμως ένα μικρό δοχείο απο πλέξι διάφανο 20 λίτρα με red chery γαριδούλες.. (μου τα έκανε δώρο το πετ που πήγα πίσω τα γκάπι κ αμανο) γεμάτο φυτά με ένα μικρό φίλτρο και σαλίγκαρακια λαθρεπιβάτες.. ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Το φύτο είναι απο πετ κάποια στιγμή μπορεί να το βρεις.. δυστυχώς δεν το έχω τώρα να σου έστελνα.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos76 : 16-04-15 στις 09:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 25 λίτρα ενυδρείο | manolistone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-12-12 22:15 |
Αρχάριος (25λ ενυδρείο) απορίες | Stergios90 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-04-12 18:45 |
Πρώτο ενυδρείο (αρχάριος), απορίες :) | Caede | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-07-10 16:02 |