|
|
||||
|
||||
![]()
Η διαφορά του πριν και του τώρα είναι εντυπωσιακή. Αν αυτό που έχεις κάτω και μπροστά είναι μαρσιλέα θα σου έλεγα να την φυτέψεις ανά 2-3 ριζάκια μαζί και διάσπαρτα για να καλύψεις μεγαλύτερο μέρος. Έχω παρατηρήσει ότι σε υποστρώματα σκληρά τύπου seachem flourite αργεί πολύ η ανάπτυξης σε σχέση με απλό χαλαζιακό και ψιλό χαλίκι ή και χαλαζιακή άμμο
Εγώ τα σκευάσματα τα έχω πάρει από φόβο. Αν σκέπτεσαι για διοξείδιο αργά η γρήγορα θα πας σε μπουκάλα. Με το diy co2 θα εντυπωσιαστείς στη αρχή από την ανάπτυξη τον φυτών, όμως η μη σταθερή παροχή του θα σου δημιουργήσει προβλήματα στην συνέχεια. Θα σε κουράσει η παρασκευή του και στο τέλος θα σου έρθει πολύ ακριβότερα από την μπουκάλα. Λιπάσματα δεν βλέπω να χρειάζεσαι για την ώρα. Πρόσεχε την αναλογία νιτρικών με τα φωσφορικά που θα έχεις. Φυτά αργής ανάπτυξης θα σου πιάσουν green spot και στο τέλος θα χαλάσουν. Η ludwigia για να διατηρήσει το κόκκινο χρώμα της θέλει μπόλικο φως κατακέφαλα όπως και αρκετά ακόμα παρόμοια φυτά Γενικά τώρα είναι πολύ όμορφο, στην πορεία θα δεις ποιο φυτό πάει που σύμφωνα με την ανάπτυξή του και τις ανάγκες του σε φως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δηλαδη κανονικα χρειαζομαι και τεστ για φωσφορικα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο φίλε μου!! Αν βάλεις και το DIY CO2 θα βαρεθείς να κλαδεύεις κάθε βδομάδα
![]() ![]() ![]() ![]() Μιας και δεν το βλέπω καθαρά, στις διαστάσεις του ενυδρείου σου, τα 7 κιλά Flourite πόσα εκατοστά βυθό σου κάνουν??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλημερα!επα να μην ανοιξω καινουριο θεμα και να πω την απορια μου εδω, τα γκαπυ μου αρχισαν και γεννανε οπως το περιμενα αλλωστε, αυτη τη στιγμη εχω γυρω στα 20-25 μικρα
![]() ![]() ![]() Τα νιτρικα που μετραω πριν την αλλαγη ειναι 25-30..Τα΄ι΄ζω 2 φορες την ημερα καμια φορα και 3 απο λιγο.Πως το βλεπετε;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να κανεις 2 φορες την εβδομαδα αλλαγη. Ειναι πολλα τα νιτρικα για το γονο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τωρα ψιλοασχετο, εβγαλα το spray bar ετσι δοκιμαστικα για λιγο και ειδα οτι σταματησε η κυκλοφορια παντου στο ενυδρειο,μου κανε εντυπωση και φυσικα το έβαλα ξανα..Αρα λεω απαραιτητο!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 25 λίτρα ενυδρείο | manolistone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-12-12 22:15 |
Αρχάριος (25λ ενυδρείο) απορίες | Stergios90 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-04-12 18:45 |
Πρώτο ενυδρείο (αρχάριος), απορίες :) | Caede | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-07-10 16:02 |