|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ημασταν Κατερινη πριν κανα μηνα ανεβηκαμε για αρραβωνες φιλης ωραια ηταν μου αρεσε μας πηγαν και για καφε εκει στην πλατεια δεν θυμαμαι ονομασια.. ![]() Να σας πω εναν ιντερνετικο σταθμο που ακου πολυ τωρα τελευταια παιζει χαλαρη pop electronica ετσι ατμοσφαιρικη μουσικη,εχω κρατησει πολλα ωραια κομματια που δεν τα ηξερα, offradio λεγεται δοκιμαστε τον ![]() Υ.Γ. Το ονομα μου ειναι Θεμης, καλο βραδυ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρηκα Θέμη!
Θα ακούσω τον σταθμό ευχαριστώ! όποτε ξανά έρθεις Κατερίνη χτύπα! να πιούμε ένα καφέ! απο τότε μέχρι τώρα έχω αλλάξει 3 φορές setup... και χτες το χάλασα εντελώς γιατί πάλιωσε (11 ετών είναι) και έχουν φθορά η σηλικόνες.. ξεκόλλησε μια κόντρα και σε κάποια σημεία στον πάτο η σηλικόνη έγινε ασπρη και ξεκολλάει σε κάποια σημεία.. θα πάρω άλλο και θα δω τι και πως θα το κάνω.. έδωσα τα γκαπάκια μου και της αμανο.. ![]() ![]() ![]() Σήμερα μετα απο 23 συνεχόμενα χρόνια δεν έχω ενυδρείο! μου φάνηκε κάπως.. ![]() ![]() ![]() Εχω όμως ένα μικρό δοχείο απο πλέξι διάφανο 20 λίτρα με red chery γαριδούλες.. (μου τα έκανε δώρο το πετ που πήγα πίσω τα γκάπι κ αμανο) γεμάτο φυτά με ένα μικρό φίλτρο και σαλίγκαρακια λαθρεπιβάτες.. ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Το φύτο είναι απο πετ κάποια στιγμή μπορεί να το βρεις.. δυστυχώς δεν το έχω τώρα να σου έστελνα.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos76 : 16-04-15 στις 09:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα Μανο ευχαριστω πολυ για την προσκληση οταν ανεβουμε ξανα εννοειται
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα γκαπάκια δεν ξέρω αν θα της πειράξουν..
τρώνε άλγη, τροφή απο τα ψάρια και οτι βρούν ακόμη και κανένα νεκρό ψάρι.. αν έχεις μπόλικα φυτά μια χαρά θα είναι, θα κρύβονται κάτω απο τα φύλλα αλλά αν τα γκάπι τα κυνηγάνε δεν θα της βλέπεις να κάνουν βόλτες στο ενυδρείο.. της αμάνο βάλε της άφοβα.. είναι μεγάλες όμορφες τρώνε τα πάντα!!! ------------------------- αφιερωμένο!.. www.youtube.com/watch?v=bD3ivUZXfoY έχω το διπλό cd MaGIKal joyrney 1998-2008... το είχα πετύχει σε εφημερίδα.. ------------------------- και ένας δικό μας..!!! πολύ κάλος μουσικός και καλό παιδί.. -Dino MFU.. έχει έρθει και Κατερίνη, την πρώτη φόρα που τον είχα ακούσει είχα όλο το βράδυ μια ανατριχίλα και φυσικά χτυπιόμουν σαν το ψάρι έξω απο το νερό.. ![]() δες τον στο youtube.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos76 : 17-04-15 στις 08:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειπα να αναβασω μερικες προσφατες φωτο ετσι οπως προχωραει το ενυδρειο
![]() ![]() ![]() Η marsilea αργα αλλα σταθερα γεμιζει σιγα σιγα το χωρο μπροστα αλλα πιανει και αλγη τριχοειδη σε πολλα φυλλα..Προσθεσα και cabompa caroliana την οποια δεν προλαβαινω καθε 10 μερες την κλαδευω δεν το περιμενα γιατι αναφαιρεται σαν σχετικα απαιτητικο σε φως φυτο.. Ενα θεματακι το χω ομως..BBA φουντιτσες σε μερικα σημεια στο υποστρωμα μπροστα και πανω στην πετρα κυριως.Την αφαιρω μηχανικα οπου βλεπω αλλα γιατι;ελλειψη co2;Ευτυχως ειναι λιγη αν και δεν ειναι ασχημη σαν αλγη.. ![]() Λιπαινω σταθερα πλεον 1,5 μλ flourish, 5 ml καλιο και 5-6 ml excel εβδομαδιαιως..Νιτρικα πριν την αλλαγη 20-25.diy co2 εδω και 10 μερες..
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχασα τις φωτο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
θα σου παρει καιρο για να χαθει τελειος η μαυρη αλγη.. ο οργανικος ανθρακας δεν βοηθαει και πολυ. το co2 να το εχεις με 2 μπουκαλια και καθε βδομαδα να αλλαζεις το ενα με καινουριο μιγμα εναλαξ για να εχεις πιο σταθερη ροη φυσαλιδων και να βαζεις σχεδον 1 κουτ. του γλυκου μαγια.. η αλγη ειναι δυσκολο να βρεθει ακριβως τι την προκαλη.. μια πληρξς αναφορα των συνθηκων και παραμετρων θα βοηθουσε .. μια χσρα παντος το εχεις και τα τα γκαπι σου κουκλια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 25 λίτρα ενυδρείο | manolistone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-12-12 22:15 |
Αρχάριος (25λ ενυδρείο) απορίες | Stergios90 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-04-12 18:45 |
Πρώτο ενυδρείο (αρχάριος), απορίες :) | Caede | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-07-10 16:02 |