|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το reefακι μου μετραει ενα μηνα ζωης ...
Απο πλευρας εξοπλισμου , η αλλαγη ηταν στα φωτα οπου τοποθετηθηκε μια 150 βατ ΜΗ στα 14Κ , συνδεδεμενη με ηλεκτρονικο Ballast Osram powertronic. Πλεον, το rendition της λαμπας ειναι καλυτερο και αναβει/σβηνει πιο στρωτα.Ο προβολεας πλεον περιεχει μονο την λαμπα και ετσι ανεβαζει λιγοτερη θερμοκρασια ...ειναι και πολυ ελαφρυς πλεον. Με κοντα 2 βατ ανα λιτρο , το φως ειναι πλουσιο και μπορει να υποστηριξει καθε θαλασσινο οργανισμο ...αρα αλλοθι δεν υπαρχουν ... Επιτηδες, δεν εχω βαλει ψαρι ακομα μεσα.Ζωη ομως υπαρχει σε αφθονια: Τα κοπηποδα και οι γαριδουλες κανουν παρτι , διαφορα ζωυφια κυκλοφορουν (μεχρι και τσακωμους μεταξυ τους παρατηρω ![]() ![]() Και φυσικα , εχουμε κοραλια : Τρια sps frags κατοικουν στην κορυφη του βραχου ...δυο αποικιες zoanthids βρηκαν θεση στην αμμο ενω μια ταλαιπωρημενη galaxia βρισκεται υπο αναρρωση σε μια γωνια του ενυδρειου , μακρια απο τα υπολοιπα κοραλια για να μην της μπαινουν ιδεες ![]() ![]() Υπαρχουν κανα δυο κοραλια που δεν θυμαμαι πως λεγονται. Ολα παντως ζουν και -φαινεται- να πηγαινουν μια χαρα. Απο προσθετα (ολα υγρα) χρησιμοποιω : 1) Seachem Reef complete : για ασβεστιο / στροντιο / μαγνησιο 2) Kent pro buffer DKH (υγρο) : για KH/PH 3) Κent Iodine : ιωδιο 5) Seachem reef trace : ιχνοστοιχεια 6) Kent Zoe : βιταμινες 7) CaribSea purple up : ασβεστιο / επιταχυντης κοραλλινης Επισης ταιζω το συστημα με δυο τροφες που μου ειχαν μεινει απο την εποχη του γλυκου νερου ![]() ![]() Σκιμερ δεν εχω βαλει ακομα ...αρκετος ανθρακας και τριπλασια ποσοτητα phosphate removing υλικου φαινεται να κανουν καλη δουλεια ... Μεσα στο ΣΚ , θα εχουμε και νεες φωτο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |
Log in | Juan | Greek Aquarist's Boards | 1 | 16-12-04 17:49 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |