|
|
||||
|
||||
![]()
Διονυση / Γιωργο ευχαριστω για τις παρατηρησεις σας ...το στοκαρισμα σε κοραλια θα ειναι προσεκτικο ...το μονο που ξερω σιγουρα ειναι ποια κοραλια μου αρεσουν περισσοτερο .Θεματα αναπτυξης,συμβιωσης και επιθετικοτητας κοραλίων δεν ειναι το φορτε μου ,πρεπει να πω
![]() Παντως αν δειτε την κυκλοφορια στον reefακι θα καταλαβετε οτι η πλατη-φιλτρο ειναι ολα τα λεφτα !!Χαοτικη κυκλοφορια που ερχεται απο την πλατη , κανει αντιμαμαλο στο μπροστινο τζαμι και παλι πισω ...και χωρις να φαινεται τιποτε , ουτε ενα καλωδιο ...Και το καλο ειναι οτι βαζεις οτι αντλια θες ...ουτε βεντουζες , ουτε strainers.Τα sps θα εκαναν παρτυ εκει μεσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένας λόγος παραπάνω να προετοιμάσεις ένα "μπαλκονάκι" για μελλοντική τοποθέτηση μερικών επιλεκτικών frags, σου στέλνουμε φωτογραφίες κοραλιών και διαλέγεις
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To mini reef ειναι πλεον ετοιμο !!
![]() Μπηκαν και οι τρεις κυκλοφορητες (2χ1000 λ/ω + 1 χ 700 λ/ω) , γεμισε το φιλτρο με τα υλικα και αναρτηθηκε ο MH προβολεας / ανεμιστηρες. Δειτε το αποτελεσμα στις φωτο και τα ξαναλεμε !!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΕΛΕΙΟ το αποτέλεσμα!!!!
Τα συγχαρητήριά μου, για την όλη DIY κατασκευή, ιδιαίτερα του φίλτρου πλάτης, για την επιλογή του φωτιστικού με τα ανεμιστηράκια, το στήσιμο του βράχου...... Με την κυκλοφορία του νερού τι σκέφτεσαι να κάνεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό Βασίλη! Εύγε!
![]() Περιμένουμε τωρα την συνέχεια του project σου. Το πάνω πάνω βραχάκι μόνο, ίσως μπορεί να μπει καπως καλύτερα για να φιλοξενήσει κάποιο Sps κοραλλάκι. Για δωράκι υπάρχουν chaeto (μακροάλγη) και μερικά φραγκάκια, τα οποία είμαι πολύ περίεργος πως θα αντιδράσουν στο φως σου. Αλήθεια πως είναι το φως?
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην ευχαριστω για τα καλα σας λογια ...
Η κυκλοφορια στο τανκ ειναι τωρα στα 2 χ 1000 + 1 χ 700 = 2700 λιτρα/ωρα που σημαινει 30 φορες περιπου τα λιτρα μου. Ο ενας 1000αρης κυκλοφορητης βγαζει νερο απο τα μπαστουνια που φαινονται στις φωτο (χαμηλα , περι τους 8 ποντους πανω απο την αμμο).Οι αλλοι δυο βγαζουν νερο πιο ψηλα (τα δυο πρασινα λαστιχα που φαινονται στις φωτο). Μολις θα μπουν τα πρωτα κοραλια , θα κοιταξω το θεμα της κατευθυνσης των πανω κυκλοφορητων...εχω και δυο Hydorflow να βαλω... Γιαννη ,ο βραχος μπηκε στα γρηγορα και λιγο στα τυφλα λογω της θολουρας απο την αμμο...μικροδιορθωσεις θα γινουν πριν μπουν οι πρωτοι κατοικοι . Οσο για τα φωτα , τι να πω ....αισθητικα τουλαχιστον εμενα μου φαινονται super .Η θερμοκρασια τους ειναι σωστη και η ενταση πλουσια ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |
Log in | Juan | Greek Aquarist's Boards | 1 | 16-12-04 17:49 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |