|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το συστημα αναπληρωσης του Stathis ...ειναι απλα super .
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως φανταστικό.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που πάει καλά η ιδιοκατασκευή.
Βασίλη το reefaki σου είναι τέλειο και είμαι σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. ![]() Στην επόμενη επίσκεψη θα φέρω και την μηχανή μου για macro .. Kαλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Σταθη , κανε αν θες μια παρουσιαση του συστηματος στην κατηγορια ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ και ενημερωσε μας αν δεχεσαι παραγγελιες για κατασκευη συσκευων αυτοματης αναπληρωσης ...φανταζομαι οτι αρκετοι θα θελουν να προμηθευτουν κατι τετοιο.
Επισης , μια παρουσιαση του φοβερου σου Red sea Nano - reef ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tricky : 07-10-07 στις 23:49 |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε παρα πολυ ωραιο ειναι...ποσο σου βγηκε για να το κανεις???χωρις τα ψαρια.επειδη θελω κι εγω
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου Στάθη.
Συμφωνώ με τον Βασίλη... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |
Log in | Juan | Greek Aquarist's Boards | 1 | 16-12-04 17:49 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |