|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εδω και περιπου δυο εβδομαδες μου εχει θολωσει το νερο και εχει θολωσει και το τζαμι απο μεσα και οταν το τριβω δεν φευγει. τι μπορει να ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
μηπως είναι θολό το νερό και όχι το τζαμι; Αν ναι, σταμάτησε να ταϊζεις για 3-4 μέρες, κανε μια αλλαγή νερού καλη (35-40%) και θα φύγει
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι και το νερο αλλα εχει πιασει και το τζαμι ενα θολο φιλμ, το εκανε με τηλεκαρτα αλλα δεν εφυγε και πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το ΄θολό φιλμ στο τζ'αμι είναι σαν άλατα;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να το πεις κ ετσι
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αυτό το θολό φιλμ στα τζάμια το αφαιρώ ως εξής... Σφουγάρι για τα πιάτα, καινούργιο φυσικά και οχι εμποτισμένο με καθαριστικά, τρίβω τα τζάμια με τη μπλε πλευρά και γίνονται καινουργια! Α, και δεν αφήνει γρατζουνιές...
|
|
||||
|
||||
![]()
o ανθρωπος ειπε οτι απλα ειναι θολο το τζαμι και ρωταει να μαθει γιατι(και γω θελω να μαθω,το ιδιο εχω παθει)
τι εννοεις οταν λες κατι σαν αλατα?οταν λεμε οτι ειναι θολο το τζαμι απλα ειναι θολο δεν αναλυεται καλυτερα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θολο ενυδρειο | soulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-03-09 08:57 |
Θολο νερο | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 16-12-08 12:35 |
θολο νερο | thanos33 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 15-05-08 05:37 |
θολο νερο | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-08 13:59 |
προβλημα με θολο νερο στο 7μηνων ενυδρειο | xripas | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 04-05-07 13:39 |