![]() |
#2 |
μετρηση pH απιονισμενου νερου και ασθενειες απο αυτο.
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα,
έχω μπροστά μου ένα 4λιτρο μπουκάλι απιονισμένου νερού που μόλις αγόρασα (σφραγισμένο) και είπα από περιέργεια να μετρήσω το pH του (μετά από αυτό θα διέλυα στο ίδιο νερό τις σκόνες καλιμπραρίσματος για το καινούριο μου pH-μετρο)... Έκανα λοιπόν τη μέτρηση και βλέπω ξαφνικά το pH-μετρο να εκτοξεύεται στο 9.5... δε μπορεί λέω, θα φταίει το pH-μετρο που δεν είχα ακόμα καλιμπράρει, αν και οι ενδείξεις που μου έδινε στα δύο ενυδρεία μου συμφωνούσαν απόλυτα με τα υγρά τεστ μου... Έτσι μετράω το pH και με τα υγρά τεστ της tetra και της Hagen που έχω, και επίσης μου δίνουν ένα αποτέλεσμα γύρω στο 9.5 ! Είναι λογικό αυτό ? Δε θα έπρεπε να είναι πολύ κοντά στο 7 ??
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα όσα λες (Σωκράτης) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-12-10 στις 14:09. |
|
Εμφανίσεις: 19901
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασθενειες δισκων | akis.orestiada | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-09-10 10:59 |
απιονισμενο? | michael151 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-10-09 17:45 |
Ασθενειες κοραλιων | BLACK EAGLE.. | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 26-03-08 08:56 |
Βιβλίο για ασθενειες ψαριων... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 01-02-08 00:31 |
FAO (ασθενειες) | Christina | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 06-10-07 00:33 |