|
|
||||
|
||||
![]()
και μια που ο φιλος εκανε μαι ερωτηση να κανω και εγω μια.
Εχει μετρησει κανενας το ΡΗ του απιονισμενου γιατι μια γνωστη μου ειπε οτι εχει PH 7 |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος αυτου ειναι και μαλακο η αδικα το βαζουμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
μετρησα τωρα ενα μπετονακι 5λ με ΡΗ κοντρολλερ και εχει PH 6,51
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αυτό που έχω ακούσει είναι οτι το απλό απιονισμένο δεν κάνει. Πρεπει να είναι απιονισμένο δια αντίστροφης όσμωσης.
Υ.Γ. Το Απιονισμένο δια ΑΟ δεν το έχω δεί σε κανένα σουπερμάρκετ.... |
|
||||
|
||||
![]()
ας μετρησει και κανενας ακομα ενα μπετονακι
|
|
|||
|
|||
![]() Θεωρητικα δεν μπορουμε να μετρησουμε το ph του καθοτι οι σκληροτητες ειναι μηδενικες. Οποτε τσαμπα παιδευεσαι ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν απαντησε ομως καποιος αν υπαρχουν ασθενειες απο το απιονιμενο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προσωχη. Το νερο του εμπορείου δεν είναι απιοντισμένο με ανάστροφη όσμωση αλλα με ηλεκτρόλυση. ------------------------- Παράθεση:
Επιπλέων δεν νομίζω να εμπιστευόμουν για τα ψάρια μου κάποιο νερό που φτιάχνεται για σιδέρωμα. Υπάρχει το R.O. . Ας μην παίζουμε με την υγεία των ψαριών μας.
Syntiritis Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vassibo : 12-12-10 στις 14:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασθενειες δισκων | akis.orestiada | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-09-10 10:59 |
απιονισμενο? | michael151 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-10-09 17:45 |
Ασθενειες κοραλιων | BLACK EAGLE.. | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 26-03-08 08:56 |
Βιβλίο για ασθενειες ψαριων... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 01-02-08 00:31 |
FAO (ασθενειες) | Christina | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 06-10-07 00:33 |