|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απενεργοποιησα ενα ενυδρειο 50 λιτρων που ειχα και ειπα να το καθαρισω στο μπαλκονι.Δεν το αφησα να κατσει καλα και εκανε ενα ραγισμα στον πατο.Του εβαλα νερο να δω τι εγινε η σταθμη δεν επεσε αλλα νομιζω οτι βγαζει κατι σταγονες απο κει που εχει το ραγισμα.Παει για πεταμα η παιζει αμα βαλω σιλικονη να το σωσω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλάς για ράγισμα στον πάτο αλάζεις πάτο και το χρησιμοποιείς.
|
||||
|
||||
![]()
Ραγισμα στον πατο εχει οπως το ειπες.Δηλαδη το παω σε ενα τζαμα και του λεω αλλαξε πατο κτλ.Απο καμια προσωπικη εμπειρια σε τετοιο μαγαζι ποσο λετε να μου κοστισει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο τζαμάς δε νομίζω ότι θα σου το κολλήσει. Υπάρχουν φίλοι εδώ που μπορούν να σε βοηθήσουν. Τώρα μόνος σου...αν δεν το έχεις ξανακάνει, μη βιαστείς. Θα χρειαστείς σιλικόνη κατάλληλη για ενυδρεία.
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετοί τζαμάδες θα το κολήσουν. Τώρα πόσο θα χρεώσουν δεν γνωρίζω.
|
||||
|
||||
![]()
Να μου πεις αμα ο τζαμας μου ζητησει υπερβολικα λεφτα παιρνω καινουργιο.Δεν το εχω επειχειρησει να κολλησω μονος μου ειναι η αληθεια.Παντως σιλικονη υπαρχει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδιασμος τζαμιου με πλεξιγκλας | 3r4ndo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 13-03-09 20:29 |
Φυσαλίδες στο υλικο του τζαμιου. | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-11-07 11:17 |
Παχος τζαμιου? | MiziGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 16-06-07 10:06 |
μετακινηση πλαινου τζαμιου | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 22-03-07 12:44 |
Αντοχη τζαμιου | andreas K | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-04-06 22:34 |