|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα
εχω ενα juwel rio 240 και το πλαινο αριστερο τζαμι μου εχει μετακινηθει ή ηταν απο την αρχη ετσι και δεν το προσεξα.Για να καταλαβετε σαν να εχει ενα οριζοντιο αξονα στη μεση και το πανω σημειο εχει βγει εξω 2-3 χιλ.και το κατω μερος εχει μπει μεσα αλλα 2-3.Δεν εχω δει καπου να χανει νερο αλλα με εχει αγχωσει.Τι μελλει γενεσθαι?να φοβαμαι για τα χειροτερα? |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον πρόκειται για εργοστασιακό πρόβλημα, μιας και το βλέπω δύσκολο να μετακινηθεί το τζάμι αφότου κολλήσει. Αν σε καλύπτει η εγγύηση κάνε μια προσπάθεια για αλλαγή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δεν πρέπει να σε αγχώνει αλλά ανέβασε και μια φωτό αν γίνετε.
Πάντως το θέμα εγγύηση πρέπει να το δεις οπως και να είναι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως το λες μάλλον για εργοστασιακό πρόβλημα φαίνεται. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι μετακινήθηκε από πίεση νερού θα ήταν λογικό να μετακινηθεί προς τα έξω στο κάτω μέρος ή και γενικότερα και όχι το ανάποδο όπως λες.
Πιστεύω ότι πρέπει να ψάξεις το θέμα εγγύηση μόνο και μόνο για να σου φύγει η ιδέα. Πόσο καιρό το έχεις;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τι να πω ρε παιδια ουτε ο Μητσοτ....(καταλαβατε) να ημουν.Το εχω 45 μερες.στις 20 μου χαλασε ο θερμοστατης.Στο Pet-City που το ειχα αγορασει μου ειπαν οτι δεν ειναι στην εγγυηση.Τα πηρα... εγραψα e-mail στην juwel,αφου μου ειπαν 100 συγγνωμη το εστειλαν απο Γερμανια με κουριερ!!!!.Τωρα τι να κανω?Δεν θελω να ξαναπατησω εκει!Υπαρχει γενικος αντιπροσωπος εδω στην Ελλαδα ή θα πρεπει παλι τα ιδια?.οπως, πως θα γινει η πραγματογνωμοσυνη γιατι για να το παω καπου αυτο εκ των πραγματων δεν γινεται. πειτε μου κατι θετικο δεν ειμαι στα καλα μου σημερα.... μικροτερος κι απο μικρος.... πως ανεβαζουμε φωτογραφιες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 16-03-07 στις 10:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
Αλλα για να σου φυγει το αγχος, μπορεις στο πανω μερος να βαλεις μια κοντρα, εκτος και εχει ηδη, οποτε σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το έχεις μόνο 45 μέρες τότε είναι στην εγγύηση. Τους το λες και απαιτείς αλλαγή (για να μην πω για αποζημίωση εφόσον θα αναγκαστείς να ξεστήσεις και να στήσεις το ενυδρείο σου). Αν δε συμορφωθούν ξέρεις ποια το δρόμο... Email στη γερμανία... Τι άλλο μπορείς να κάνεις εκτός από αυτά;
Εγώ δε θα έβαζα κόντρα σε καινούριο ενυδρείο εργοστασιακό. Γιατί αν τελικά ανοίξει μπορεί και να σου πουν ότι εσύ φταις... Στο site της Juwel δίνουν ως αντιπρόσωπο για Αθήνα το εξής: Pet-Vet Supplies S.A. Leof. Karamanli 173 b 136 71 Axarnes, Athens 0030 10 2409229 Μπορείς να δοκιμάσεις σε αυτούς αν οι δικοί σου το αρνηθούν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως μου κάνει εντύπωση που παρουσιάζεται το ίδιο ακριβώς ζήτημα και στα δύο ενυδρεία... και στο ίδιο τζάμι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.cedarrapids.org/_includes...ontent&ext=pdf http://commercecan.ic.gc.ca/scdt/bizmap/interface2.nsf/vDownload/ISA_3210/$file/X_9989036.PDF Παράθεση:
Ο πωλητής ( ![]() Χαλαρά! Από εκεί που κάθεσαι τώρα που διαβάζεις αυτό το ποστ θα το λύσεις το θέμα... Θα βγάλεις φωτογραφία το 'ζαβό' τζάμι. Θα περάσεις την απόδειξη αγοράς σου από ένα scanner. Θα τα στείλεις όλα σ'ενα email. Ούτε νεύρα, ούτε φωνές, ούτε τσαμπουκάδες, ούτε πήγαινε-έλα. Βγάζεις φωτό, και την στέλνεις email στην Juwel και στο Pet City από όπου το αγόρασες. Χώνεις γκάζια στην Juwel γιατί αφήνει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της να τα χειρίζονται συνεργάτες (Pet City στην προκυμένη που συμπεριφέρετει λες και το έχεις κλεμένο το ενυδρείο) που δεν έχουν την στοιχιώδη εκπαίδευση να προστατέψουν το όνομα της Juwel που με τόσο κόπο έχουν εκείνοι δημιουργήσει σε παγκόσμια κλίμακα.... μπλα μπλα μπλα... κατάλαβες νομίζω το πνεύμα εδώ.... ![]() (Ακούγεται φούμαρο, αλλά οι πολυεθνικές τσιμπάνε με τα 1.000 σε κάτι τέτοια) Παράθεση:
1) Όπως είπε ο Τάκης, δεν έχεις πρόβλημα, και αν βάλεις και κόντρα είναι πιο δυνατό και το κανονικό. Εγώ δεν σου συνηστώ το (1) ![]() 2) Στείλε το email με την φωτό του προβλήματος και μια σύντομη περιγραφή, αν μπορείς αντίγραφο της απόδειξης που το αγόρασες από τους ακατανόμαστους και φυσικά μην ξεχάσεις το 'κράξιμο' και είμαι αν όχι 100%, 90% σίγουρος ότι θα λυθούν τα προβλήματα σου με τρόπο που θα σε ικανοποιήσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 16-03-07 στις 10:35 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο ενυδρείο. Το έχω γεμάτο εδώ και μια εβδομάδα και δεν παρουσιάζει διαρροή, Οπτικά λόγω του μεγάλου πάχους του τζαμιού δεν φαίνεται να είναι επικίνδυνο.... Λες να πέσαμε σε ελαττωματική παρτίδα? Εγώ δεν το πήρα από το Πετ Σίτυ πάντως... για να δούμε...
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω σε ολα αυτα που λεει ο Γιαννης (mmbuna), αλλα σκεφτομαι την διαδικασια να αδειαζει το ενυδρειο και να ξαναφτιαχνει ενα νεο.
Εγω (ισως γιατι ειμαι τεμπελης...) δεν θα ξεκιναγα τετοια γυμναστικη!!! Αν τον φιλο δεν τον ενοχλει, ας κοιταξει να το αντικαταστησει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κολληση τζαμιου με πλεξι γκλας | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-07-06 20:51 |
Αντοχη τζαμιου | andreas K | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-04-06 22:34 |