|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα παρατήρησα στο μονομάχο μου, ότι η ουρά του είναι μικρότερη σε μέγεθος.
Μάλιστα τον σύγκρινα και με μια φωτογραφία που έχω, και δεν έχει καμία σχέση με πριν. Είναι double tail και είχε στρογγυλάδα στης άκρες της, ενώ τώρα έχει αποκτήσει «δοντάκια» και είναι μικρότερη. Τις προηγούμενες μέρες (την Κυριακή έκλεισε το 10ήμερο) του έκανα επιτυχημένη θεραπεία με αλάτι, για ich. Τώρα, έχει ακόμα αλάτι το νερό και η θερμοκρασία μικραίνει σταδιακά από τους 30 στους 27. Στις μετρήσεις μόνο το GH και το ΚΗ είδα ανεβασμένο σε σχέση με τις άλλες φορές. Από τροφή, είχα jbl blood worms, αλλά έληγε τον Μάρτιο και εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Οπότε και την άλλαξα πριν 3 μέρες με Tetra Betta. Τι να κάνω???
|
|||
|
|||
![]()
Κανε μια αναζητηση για Fin rot (σαπισμα πτερυγιων). Το ειχα αντιμετωπισει επιτυχως 2 φορες στον δικο μου με melafix. Συνεχισε και την θεραπεια με το αλατι ταυτοχρονα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς δεν βρήκα melafix και πήρα sera baktopur. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω και αυτό με αλάτι? η αναλογία σε αλάτι είναι 30γρ/λίτρο αυτή την στιγμή. Θερμοκρασία 30? ή να την πάω στους 27? είναι εδώ και 2 βδομάδες έτσι και το ich έφυγε την Παρασκευή που μας πέρασε.
------------------------- ξέρει κανείς? αύριο θα κάνω και την εβδομαδιαία μου αλλαγή και λέω να ξεκινήσω την θεραπεία απο αύριο.
saferbeach.comΈνα blog για ασφαλέστερες ακτές και υδάτινο περιβάλλον. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis.k : 02-04-09 στις 19:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δες κι ενα παλιοτερο ποστ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=19633
Το Bactopur επιρεαζει την βιολογια απ οτι γνωριζω, οποτε αν εχεις ενα μικρο ενυδρειο για καραντινα καλυτερα να κανεις εκει την θεραπεια. Θερμοκρασια κρατα την ψηλα. Περιμενε να σου απαντησουν και οι πιο εμπειροι στις θεραπειες. |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδιά. σήμερα είναι η 8η μέρα της θεραπείας και η κατάσταση του ψαριού είναι πολύ βελτιωμένη!
Βέβαια έχω ένα ερώτημα. Πότε πρέπει να σταματήσει ηθεραπεία; σήμερα πρεπει να κάνω αλλαγή νερού και δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω με το αλάτι και αν πρέπει να βάλω επιπλέον, στο νέο νερό, baktopur. Τί να κάνω; έχει κανείς κάποια γνώμη; ------------------------- Επίσης, παρατήρησα μια κίτρινη κυλίδα σε ένα απο τα φύλλα της ανούμπιας που έχω. απο το baktopur μπορεί να έγινε?
saferbeach.comΈνα blog για ασφαλέστερες ακτές και υδάτινο περιβάλλον. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis.k : 11-04-09 στις 16:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έκανα αλλαγή 30%, δεν έβαλα φάρμακο αλλα κράτησα το αλάτι στην ίδια αναλογία... ελπίζω να έκανα σωστά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια, θέλω να αγοράσω μονομάχο - Συμβουλές;;;; | happy7 | Bettas | 8 | 02-06-09 12:00 |
μονομάχος, βοήθεια | κωνσταντίνα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 18-01-09 14:38 |
Μικρή βοήθεια για τον μονομάχο μου! | Celda | Bettas | 41 | 21-09-05 00:55 |
Αντιμετώπιση ζέστης | Gourami | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 09-06-05 23:58 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |