|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα να μου πητε τι ειναι καλυτερα να χρησημοποιησω κατα του FIN ROT bactopur myxazin η κατι αλλο;
Η θεραπεια πρεπει να γινει σε ολο το ενυδρειο η οχι; |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη κι εγω εχω αναλογο προβλημα με τον μονομαχο μου σου λεω τι εκανα εγω.
Κατ αρχας αφαιρεσα απο το ενυδρειο του την στρεσογονο αιτια που ηταν 4 γκαπακια 2μηνων που τον εκνευριζαν. Αγορασα Μelafix της API το οποιο ειναι φυτικο προιον που οπως υποστηριζει η εταιρεια δεν βλαπτει την βιολογια του ενυδρειου και του φιλτρου. Κανω καθημερινες μικρες αλλαγες νερου και καθαρισα καλα το χαλικι με σκουπα βυθου. Επισης τον ταιζω καλα. Σημερα 3η μερα θεραπειας και το ψαρι δειχνει ηδη σημεια ανακαμψης. |
|
|||
|
|||
![]()
Δηστυχως δεν μπορεσα να βρω τιποτε αλλο εκτος απο bactopur της Sera.
Το εχει χρησημοποιησει καποιος για να με συμβουλευσει για τις οδηγιες χρησης; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ακολούθησέ τες .... Να ξέρεις πως το bactopur επιρεάζει την βιολογία του φίλτρου σου .. Σε ποιό/ποιά ψάρια αντιμετωπίζεις Fin rot ? Αν είναι σε ένα ψάρι μόνο και έχεις το bactopur Direct (ταπλέτες) μπορείς να κάνεις το ψάρι "μπάνιο" σε ένα διάλυμα 2 λίτρων και μιας ταμπλέτας για ΜΙΣΗ ΩΡΑ. Το νερό θα πρέπει να είναι νερό ενυδρείου και φυσικά θα διαλύσεις ΚΑΛΑ την ταμπλέτα στο νερό πριν βάλεις μέσα το ψάρι ... P.S το αλάτι κάνει καλό σε fin rot αλλά πρέπει πρώτα να μας πείς μερικά πράγματα για το ενυδρείο και τα ψάρια σου .... χρησιμοποίησε αυτήν την φόρμα καλύτερα ... http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?t=14298
|
|||
|
|||
![]()
FIN ROT παρουσιαστηκε τις τελευταιες μερες στα δυο αγγελοψαρα μου
αλλα και σε μερικους ροδοστομους . Οταν λες οτι θα επιρρεαστει η βιολογια του φιλτρου κατι που δεν γραφουν οι οδηγιες χρησης τι εννοεις και τι μπορω να κανω για αυτο. Επιφυλασομαι για περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδρειο σε μερικες μερες. |
|
||||
|
||||
![]()
Το bactopur Direct ακομα και νεκρους ανασταινει αρα επηρεαζει τη βιολογια του φιλτρου σου κατα πολυ.Γιατι δεν χρισημοποιεις το Esha 2000 το οποιο θαυματα δεν κανει αλλα θεραπευει 18 διαφορετικες ασθενεις.Για Φιν Ροτ στους Δισκους κι εγω αυτο χρησιμοποιω.
|
|||
|
|||
![]()
Οπως εγραψα πιο πριν το μονο που βρηκα ηταν το απλο bactopur οχι το direct.
Tο χρησημοποιησα και εχει πρασινησει ολο το ενυδρειο. Πιστευω καποτε να καθαρισει . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |
Fin rot | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 05-07-06 19:44 |
μηπως ειναι fin rot? | Πάνος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 02-04-06 13:33 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |