|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει τρόπος εκτός απο τις δύο λάμπες που έχουν τα RIO να μπούν άλλες δυο επιπρόσθετα? Αν δεν αξίζει από juwel λόγω και του οτι θέλει και τις λάμπες της και περιορίζεσαι, υπάρχει κάτι άλλο που θα ταιριάξει απόλυτα σαν καπάκι+φωτισμός με Rio180?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βέβαια αντί για το παραπάνω μπορείς απλά να προσθέσεις 1-2 λάμπες στην πίσω πλευρά να κάθονται πάνω στην κόντρα, χρησιμοποιώντας εξωτερικά ballast τα οποία είτε αγοράζεις έτοιμα (π.χ. arcadia) αγοράζεις τα υλικά από ηλεκτρολογικά και ετοιμάζεις εσύ την εγκατάσταση. Με ένα ψάξιμο στο forum θα βρεις πως γίνεται αυτό αλλά κι άλλες ιδέες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas301 : 15-02-08 στις 09:07 |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα τα ενυδρεια juwel δεχονται λαμπες της Hagen.Power-glo,Aqua-glo,κτλ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντος η λύση του πρόσθετου φωτιστικού που προτεινει ο Ανδρέας είναι πολύ ποιο βολική από την άποψη των καλωδίων κλπ κλπ που μπλέκεις με τις εξτρά λάμπες που θα τοποθετήσεις μόνος σου (ΙΜΟ).
|
|||
|
|||
![]()
δεν καταλαβαινω πως τοποθετεις το φοτιστικο που προτεινει ο Ανδρεας
εχω το rio 240 και εχει ηδη ενα φωτιστικο με δυο καπακια μπροστα-πισω εαν θελησω και αλλες λαμπες περνω αλλο ενα φωτιστικο αλλα μετα πως χωρανε ολα αυτα στο σταθερο καπακι; |
|
||||
|
||||
![]()
Αλάζουν τα καπάκια που έχεις! Μπαίνουν τα καινούργια που φαίνονται στην φωτό που υπάρχει στο λινκ ποιο πάνω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε Juwel Rekord 70 | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-02-08 07:56 |
Φωτισμός | theodor72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-01-08 09:54 |
Φωτισμός στο Juwel Rio 125 lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 20-12-07 15:49 |
Φωτισμός | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 10-09-07 23:53 |
φωτισμός | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 18-05-06 11:46 |