|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε ολους, σιγα σιγα τελειωνει η βαση (ειναι στο λουστραδορο) τωρα πρεπει να αγορασω τα τζαμια αλλα δεν εχω καταληξει το παχος των τζαμιων, καλυτερα εχω μπερδευτει πολυ σε διαφορα site με 10χιλ ειναι καλα σε αλλα παλι πρεπει να βαλω 12χιλ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? μπορει καποιος να βοηθησει.... τουλαχιστον ενας που εχει παρομοιες διαστασεις να μου πει τις εμπειριες του ή τι τελικα θα αλλαζε αν ειχε την δυνατοτητα να το ξαναφτιαξει ευχαριστω..........
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω ενυδρείο 120χ40χ65 με τζάμι 10άρι και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη frits : 09-01-07 στις 12:19 |
|
|||
|
|||
![]()
Με 10άρι και κόντρες θα είσαι μια χαρά.
|
|||
|
|||
![]()
οι κοντρες και ο πατος θα ειναι 10 χιλ και αυτα? οι κοντρες ποσα εκατοστα πιο κατω ειναι τοποθετημενες απο το ανω χειλος του ενειδρειου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο πάτος σίγουρα 10mm. Τι κόντρες μπορείς και με 8mm αλλά και με 10mm.
Εγώ τις βάζω 1 με 1,5 cm κάτω από το άνω χείλος.
|
||||
|
||||
![]()
Μια και λέτε για κόντρες, ας ρωτήσω και εγώ...
Οι κόντρες σταυρώνουνε στις άκρες ή τις κόβουμε ακριβώς όσο χρειάζεται για να μπαίνουν οι πλαινες μέσα από τις μπροστινές?? Και οι κάτω μπαίνουν ακριβώς πάνω στον πάτο ή λίγο πιο ψηλά? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοστολογιο Τζαμιων Ενυδρειου. | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-02-10 00:22 |
Αντοχη τζαμιων | smoof | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-10 22:57 |
ειναι δυσκολο;κολληση τζαμιων | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 23-10-04 10:01 |