|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας.... εχω μερικες ερωτησεις ακομα>
1. οι σφυκτηρες ειναι εργαλειο σαν τον μαραγκων ή ειναι καποιο εξειδικευμενο των τζαμαδων? 2. προς τους παλιους του αθληματος.... υπαρχει θεμα γηρανσης στα DYI ενυδρεια? βλεπω πως πολλοι εχουν μια πικρη ιστορια μετα απο καιρο. ισχυει κατι τετοιο ή ειναι ιδεα μου. οπως καταλαβαινετε αν χυθουν 350λιτρα νερο μεσα στο σαλονι ειναι καταστροφη, οχι οικονομικη μονο αλλα και γυναικας , δεν θελω να κοιμηθω μεσα στο σπιτακι του σκυλου στον κηπο!!!!!!! 3. να ξεκινησω να υπολογιζω επιπλεον εξωτερικα δεσιματα στις γωνιες με αλουμινογωνιες 2,5 χ 2,5 και μπολικη σιλικονη , θα με βοηθησει ή ολοι θα γελανε με το επιπλεον μετρο ασφαλειας ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μην το ανοίξουμε πάλι αυτο το θέμα !!!! ![]() άμα η κατασκευή γίνει σωστά δεν υπάρχει λόγος να βάλεις ... εγώ έχω βάλει ... γιατί η κατασκευή ήταν η πρώτη που έκανα και οι κολλήσεις ήταν για τα πανηγύρια ... επίσης τα τζάμια δεν ήταν καθόλου καλά κομμένα και είχε κενά ανάμεσα στην πάνω και στην κάτω μεριά των κολλήσεων ... θεωρώ ότι έχουν βοηθήσει αρκετά την κατασκευή μου ... από την άλλη ο τόλις και ο γαύρος ![]() το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και μείναμε να διαφωνούμε ... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοστολογιο Τζαμιων Ενυδρειου. | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-02-10 00:22 |
Αντοχη τζαμιων | smoof | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-10 22:57 |
ειναι δυσκολο;κολληση τζαμιων | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 23-10-04 10:01 |