|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία αύριο θα βάλω δυο κλοουνάκια και αργότερα μετά από μετρήσεις και επικοινωνία μεταξύ μας βάζω και οτιδήποτε άλλο προτείνεται.Υπομονή υπάρχει αρκετή άλλωστε.
|
|
||||
|
||||
![]()
με τον κυκλο της ζωης των ζωντανων το ενυδρειο θα μπει σε μια διαδικασια στρωσιματος ξανα! λογικα ανεπεσθιτη για σενα αλλα υπαρκτη! οποτε οταν προσθετεις κατι ζωντανο θα το κανεις σταδιακα και θα δινεις και λιγο χρονο στο συστημα σου να προσαρμοστει για να κανεις την επομενη! τα λιτρα σου παντος πιστευω οτι ειναι σφαλεστατα και δεν πρεπει να σε προβληματισει καθολου. βαλε τα κλουνακια και μετα απο κανα 2 βδομαδες αν ολα ειναι οκ (που συγουρα θα ειναι) βαζεις και κανα σαλιγκαρι. εκτος απο αλγοφαγα (τροχους, τεκτους και τουρμπο) μπορεις να βαλεις και κανενα νασσαριους
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα Γιωργο!
τι νέα έχουμε φιλαράκι,έβαλες τελικά ψαράκι μέσα? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,το Σάββατο Νίκο έγινε η αγορά δύο πανέμορφων κλόουν.Τωρα από εδώ και πέρα κάνω πιο συχνές μετρήσεις και αν ναι ανά πόσες μέρες?Αλλαγή νερού εκανα πριν βάλω τα ψάρια μέσα.Να ξανακάνω αν δω κάποια από τις μετρήσεις μου στα τεστ να ανεβαίνει?Ταιζω μία φορά την μέρα καλά ειναι?Το βράδυ χρειάζεται να αφήνω κάποιο φως ανοιχτό για να μην είναι θεοσκοτεινα?Έχω ένα ψιλό άγχος να σας πω την αλήθεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Γιωργο!
Να σου ζήσουν τα κλόουνακια και να τα καμαρώνεις! Δεν υπάρχει λόγος να ανχωνεσαι σε κατι απο την στιγμή που τα πας μια χαρά! Μετρησεις για αρχη μια φορά την εβδομάδα ειναι καλα εφόσον δεν θα εχεις κοράλλια! Αλλαγή νερου εβδομαδιαία το 15-20% Μια φορά την μέρα ταΐζω και εγω λόγο δουλειας,αν μπορούσα θα ταΐζα δυο! Το φωτιστικο θα το κλείνεις κανονικά το βράδυ τελειως βάζοντας χρονοδιακόπτη! Καλη συνεχεια Γιωργο και προσπάθησε να απολαμβάνεις και Οχι να αγχώνεσαι απο την διαδικασία ωρίμανσης του υφάλου σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο μην αγχώνεσαι από τώρα τα δύσκολα έρχονται μετά.....
![]() χαχαχα πλάκα κάνω κάνε μέτρησης μια φορά την εβδομάδα αν και δεν νομίζω να αλλάξει τπτ. Στο τάισμα κοίτα την τροφή που ρίχνεις να την τρώνε και να μην μένει στο ενυδρείο . Απλά ταιζε σιγά σιγά τπτ περισοτερο ! |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά απο μια βδομάδα με τα κλοουνάκια μέσα
Αμμωνία:0 mg/l Νο3:10mg/l Po4: 0ppm Συνεχίζουμε σταθερά.Αν δεν έχω κάποια αλλαγή έως το επόμενο ΣΚ θα βάλω καμιά γαριδούλα και σαλιγκάρι μέσα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάλασσα κι αλμυρό νερό...να σε ξεχάσω δεν μπορώ...Ερχομαι!!! | mikros84 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-10-13 22:12 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |