|
|
|||
|
|||
![]()
και εις ανωτερα αδερφε. το εχεις παει ομορφα οπως θα επρεπε μεχρι τωρα και ετσι να συνεχισεις .
καλη συνεχεια στα αλατια κοντοζυγωνω και εγω απο πισω σου, νιωσε ασφαλεια και απολαυσε χωρις αγχος . τα παιδια εδω μπορουν να βοηθησουν σε οτιδοιποτε , απλα χαλαρωσε και ριχτο στο διαβασμα και εσυ και εγω π ακολουθαω τα βηματα σου . ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SpirosLo : 30-01-17 στις 20:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλα τωρα νταξ , τι ρωτας ? χχααχχαχ και εγω φο θα ελεγα , αλλα αν αρχησεις και διαβαζεισ εδω μεσα και κοιτας τα ενυδρεια σαν το δικο σου και του σακη , ε , δεν μενεισ σε φο ευκολα , και εγω εχω ειδη αρχησει και αναθεωρω
![]() χαχαχαχαχα............έλα ρε συ,προσπαθούμε για το καλύτερο,πάντα με γνώμονα την αγάπη μας για το χόμπι! ο δρόμος για τον παράδεισο των κοραλλιών δεν είναι δύσκολος ούτε απαγορευτικος,απλά χρειάζονται σταθερές παράμετροι νερού! όποτε θέλετε σας μεταφέρουμε και στην κατηγορία των reef! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και από εμένα Γιωργο , να σου ζήσουν τα ψαράκια σου
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σιγά σιγά θέλω λίγο την βοήθεια σας και στο θέμα με τον φωτισμό.Μιάς και κάποια στιγμή θα μπούν κάποια μαλακά κοράλια,τι μου προτείνεται να βάλω?Πάντα για Τ5 και έως 70cm το μήκος της λάμπας.Πιστεύεται οτι με μία Ati blue plus 24w και με μία coral plus 24w θα μπορώ να διατηρήσω κάποια κοράλια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αργότερα το βλέπεις! |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο για ποιές λες?Απ'οτι είδα τώρα θα πάω στα 24w παραπάνω λόγω χώρου δεν με παίρνει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάλασσα κι αλμυρό νερό...να σε ξεχάσω δεν μπορώ...Ερχομαι!!! | mikros84 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-10-13 22:12 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |