|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και από εμένα Γιωργο , να σου ζήσουν τα ψαράκια σου
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σιγά σιγά θέλω λίγο την βοήθεια σας και στο θέμα με τον φωτισμό.Μιάς και κάποια στιγμή θα μπούν κάποια μαλακά κοράλια,τι μου προτείνεται να βάλω?Πάντα για Τ5 και έως 70cm το μήκος της λάμπας.Πιστεύεται οτι με μία Ati blue plus 24w και με μία coral plus 24w θα μπορώ να διατηρήσω κάποια κοράλια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αργότερα το βλέπεις! |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο για ποιές λες?Απ'οτι είδα τώρα θα πάω στα 24w παραπάνω λόγω χώρου δεν με παίρνει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αργότερα εάν θελεις βάζεις άλλη μια μπλε όπως έχω κάνει εγώ στο δικό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Και αυτές Νίκο ανάβουν σταδιακά οι όλες μαζί?Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα από φωτισμό (κιχλιδες είχα).
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες να φτιάξεις ανατολή δύση,βάζεις και ανοίγουν πρώτα οι μπλε και μετά οι υπόλοιπες,κατά τον ίδιο τρόπο τις σβηνεις κρατώντας στο τέλος την μπλε για φεγγαρόφως!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάλασσα κι αλμυρό νερό...να σε ξεχάσω δεν μπορώ...Ερχομαι!!! | mikros84 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-10-13 22:12 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |