|
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχην οπως σου λενε και τα παιδια απο πανω, δεν πρεπει να τα βαλεις τα σκαλαρια σε τοσο μικρο ενυδρειο...
Θεωρητικα θα επρεπε να μπουν σε μεγαλυτερο γκρουπ... αλλα και σε μεγαλυτερο ενυδρειο. Σε 180 λιτρα μικτα, δηλ. περιπου 130 λιτρα καθαρα δεν μπαινουν σκαλαρια. Εγω δεν θα τα εβαζα ουτε σε 180 λιτρα καθαρα. Υπαρχουν πολλα ωραια ψαρια που μπορεις να επιλεξεις βασει των λιτρων σου και βασει του νερου της βρυσης σου...αναλογως με το τι τιμες μετρας με τεστ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρείο:85μ*35πλ*60Υ το εφτιαξα ψηλό για να χωράνε τα σκαλάρια. τωρα
αν μπουν λίγα απ αυτα θα μου άρεσε γιατι δεν θέλω να τα αποχωρηστώ... Για να έβαζα corydoras κοπάδι με τίποτα,ίσως κανα-δυο για το βυθο(καθαριστές)
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κι απο μένα φίλε μ!
Ασχολούμαι με τα σκαλάρια τα τελευταία 5 χρόνια και συγκεκριμένα με περουβιανα...έχω μια 8αδα (αδερφακια από δική μ γέννα) σε τελικό μέγεθος(3ετών είναι)σε 450λ ενυδρείο με μήκος 120 και ύψος 80 και πίστεψέ με είναι οριακά και πολλές φορές καβγαδίζουν τόσο άγρια που σκέφτομαι κάτι μεγαλύτερο.... Δεν είμαι υπερβολικός στο λέω εκ πείρας... Όσο για κοπαδόψαρο μόνο corydoras θα σ πρότεινα να βάλεις γιατί ότι άλλο θα γίνει μεζές...Έχω κι ένα ζευγάρι ramirezi μαζί τους και το bulling που τρώει δεν λέγετε.... Αφού το ενυδρείο το στήνεις απ την αρχή κ το πας για μποστανάκι γιατί δεν βάζεις μόνο κοπαδόψαρα??????????????? |
|
||||
|
||||
![]()
stanlee, Έχεις δικιο όσων αφόρα τις απαιτήσεις τους...
θα στρεσαριστούν αδίκως
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι ακριβός κι απ τη στιγμή που το ξέρεις κι ο ίδιος είναι κρίμα νομίζω να τα ταλαιπωρείς.
Εγω στη θέση σ θα έπαιζα με κοπαδοψαράκια και στα 180 λίτρα άνετα θα έβαζα πάνω από 15+ ενός είδους από ρασβοράκια(ασία μεριά) ή ροδοστομα(αμερική μερια) με κανα οτοκικλο και σαλιγκαράκια.....και κίνηση και αρμονία και πρασινάδες!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο Ασια μερια ειναι ενδιαφεροντα (και τουλαχιστον τα αρσενικα δινουν και πολυ χρωμα στο ενυδρειο) τα dwarf gourami. Και τα pearl gourami ειναι επισης ενδιαφεροντα. Και μπορεις να τα συνδυασεις και με ρασμπορακια που λεει κι ο stanlee αν δεν κανω λαθος...
Φιλε μου επρεπε να μας ερθεις νωριτερα, πριν το φτιαξεις το ενυδρειο... Ειναι σπαστικο τωρα το ξερω. Τα εχουμε περασει ολοι... Και καπως ετσι απο'κει που λεγαμε "να παρω ενα ενυδρειακι μεχρι 200 λιτρα" καταληξαμε καποια στιγμη τουλαχιστον με 300αρια ![]() Για να εχουμε λιτρα να παιζουμε... |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ειχα ένα 500ρι αλλα το χάρισα γιατι δεν ειχα χώρο, το παρών επρεπε να
το κανω λιγο πιο μεγαλο... ![]() χρώματα όντως!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εγω ειχα 300αρι και το πουλησα αλλα το εχω σκυλομετανιωσει!Με κουρασε καποια στιγμη και ειπα να γυρισω στο μικρο (60αρι) αλλα το λαθος ηταν που το εδωσα. Γιατι η ορεξη ξαναρχεται... Και τωρα εχω μεινει με την ορεξη! ![]() Το επομενο θα ειναι 600αρι παντως...το εχω κλεισει!Στο μυαλο μου!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα johhani πως μπαινουν σαν κοπαδι | giorgos afriki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-07-14 13:41 |
Ποιο είναι το ποιο ευαίσθητο υγρό τεστ για την αμμωνία; | plin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 01-06-13 12:36 |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |