|
![]() |
#1 |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Ψαραδες οπως λεει και ο τιτλος ποιο ειδος ψαριων malawi
θεωρειτε πιο ομορφο και γιατι? Αφρικανοι τα φωτα σας....... |
|
Εμφανίσεις: 4724
|
|
||||
|
||||
![]()
γενικα τα haplochromines.μετα τα θαλασινα θεωρουντε τα ομορφοτερα ψαρια του γλυκου νερου.παρα πολλα ειδη ,αλλα στην ελλαδα οχι τοσο διαδεδομενα.εγω εχω διαφορα τετοια ειδη που δυσκολα τα βρισκεις στην αγορα οπως scianochromis(ahli),aulonacara rubin red,protomelas taeniolatus(red )kai nimbrochromis venustus.μερικα απο αυτα πηραν μερος φετος στην ζωοτεχνικα θεσσαλονικης.πολυ ευκολα στις αναπαραγωγες επισεις
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνισω απολυτα με τον φιλο Κωστα.Με μια προυποθεση ,να υπαρχουν λιτρα και μηκος.
Φιλε Κωστα ,αν και τα 350 λιτρα που εχεις εγω τα βλεπω λιγα,αλλα ειμαι πολυ περιεργος να μου πεις τι Haps εχεις σαυτα τα ενυδρεια που εχεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
psedotropheus demasoni!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
35 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ? | bantourakis | Αναγνωρίσεις ειδών | 11 | 02-11-10 13:00 |
Ποιο ειδος μονομαχου ειναι αυτο ; | greenjanek | Bettas | 2 | 30-12-09 22:46 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Ποιο ειδος mbuna; | panos73 | Malawi | 3 | 16-08-06 13:14 |